Vier nieuwe Travel South winnaars!

Elke maand verblijdt Travel South USA een aantal TravEcademy leden met cadeaubonnen als beloning voor het verdiepen in de meest zuidelijke staten van de Verenigde Staten. Dit keer mogen we maar liefst vier nieuwe winnaars bekend maken!

In februari hebben Saskia Ponsen (Travel XL at home) en Marijn Segers (Reizen Marijn / Travel Counsellors) al cadeaubonnen van Bol.com gewonnen. De afgelopen maanden zijn Rianne Wouterson (Tioga Tours), Roxanne Pol (Travelhome), Tessa Ouwehand (Schiphol Travel International) en Martine Snoek (ReisCreaties) in de prijzen gevallen. Van harte gefeliciteerd!

Ben jij volgende gelukkige winnaar?

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, prachtige bergroutes, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! Verdiep je in de negen gastvrije staten Alabama, Arkansas, Kentucky, Louisiana, Missouri, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia en maak t/m eind juni kans op geweldige cadeaubonnen tot wel €100!

Elke maand (t/m eind juni) worden 2x een Bol.com cadeaubon van €10 weggegeven aan iemand die de twee staten van die maand heeft afgerond. Daarnaast maak je eind juni kans op 2x een bon t.w.v. €100 als je de volledige cursus hebt afgerond. Dit zal zijn in de vorm van een Dinerbon, Podium Cadeaukaart of Nationale Tuinbon – om bij de Travel South thema’s eten, muziek en natuur aan de sluiten.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!