TravDay-Beursvloer-2022-2

Derde editie TravDay wederom oer gezellig!

Met ruim 500 aanwezige branchegenoten is de derde editie van TravDay (opnieuw) een doorslaand succes geworden. In hotel Gooiland in Hilversum was het maandag gezellig druk en heerste een goede en optimistische sfeer.

TravDay werd dit najaar voor het eerst gecombineerd met de Mice- en zakenreisbeurs BTMF, die op zijn beurt ruim 150 branchegenoten op de been bracht. Dat zorgde voor een leuke kruisbestuiving en onverwachte ontmoetingen.

Na drie edities heeft TravDay zich ontwikkeld tot een gevestigd platform voor de reisbranche. Er was een goed gevulde beursvloer met exposanten uit alle windrichtingen van de reisbranche: touroperators, luchtvaartmaatschappijen, verkeersbureaus, pretparken, IT-leveranciers, aanbieders van autohuur, luchthavens en cruiserederijen.

Tussen de bedrijven door was er in de wandelgangen volop gelegenheid om te netwerken. ‘Zo’n middag is eigenlijk veel te kort om iedereen te spreken’, stelde Henk Groenen, de Nederlandse vertegenwoordiger van Europa-Park, dat recent voor de achtste keer is uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld.

De drukke dag werd afgesloten met een walking diner. Hierbij ontbraken ook dit jaar de bekende Coby’s Friet niet.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!