Prijswinnaars Vuelandia bekend!

Deze week bezocht Vuelandia de winnaars van de Vuelandia actie op TravEcademy. Diverse reischeques werden verloot aan de beste deelnemers aan de korte gamecourse over het in-huis ontwikkelde platform Travel Navigator.

Door deelname aan de gamecourse op TravEcademy, die in het kader van TravDay op 4 april was opgesteld, maakte je kans op het winnen van een reischeque ter waarde van 75, 50 of 25 euro.

Gelukkige winnaars waren o.a. Shirley Peperkamp van Personal Touch Travel in Ooltgensplaat en Anja Heijman Travel XL Riks de Jong in Budel. Beiden hebben laten zien dat zij na het doornemen van de gamecourse en het beantwoorden van de vragen helemaal op de hoogte te zijn van de Vuelandia producten en diensten, alsmede autohuur van Flexible Autos en de Travel Navigator in het bijzonder.

 
Shirley Peperkamp van Personal Touch Travel   Anja Heijman Travel XL Riks de Jong in Budel

 

Wil jij je ook graag verdiepen in de Vuelandia Travel Navigator, waarmee je gemakkelijk vliegtickets, hotels en autohuur in verschillende modules kunt zoeken en boeken? Ontdek dan de diverse mogelijkheden van dit gebruiksvriendelijke online b2b booking platform door middel van de korte gamecourse

START DIRECT

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!