keyvisual-04-2

Real Deal Dagen bij KLM

KLM lanceert vandaag een nieuwe campagne: de Real Deal Dagen. Met deze campagne wil KLM mensen inspireren om op reis te gaan voor de momenten die er écht toe doen. Van 17 tot en met 30 mei kunnen klanten meer dan 50 bestemmingen wereldwijd met korting boeken. Als klanten tijdens de campagne kiezen voor de aanschaf van een extra hoeveelheid duurzame vliegtuigbrandstof, dan verdubbelt KLM dat bedrag met een duurzame brandstof bonus. 

De campagne is ontwikkeld samen met dentsuACHTUNG! en wordt via radio, online video, social media, display ads en e-mail onder de aandacht gebracht. De inhoud past bij het Fly Responsibly-initiatief, waarmee KLM een duurzamere toekomst voor de luchtvaart wil realiseren, door zelf te verduurzamen maar ook door hierin samen te werken met klanten en de sector. Daarom vragen we klanten tijdens de Real Deal Dagen om hun voetafdruk te verkleinen door een bijdrage te leveren aan duurzame vliegtuigbrandstof (Sustainable Aviation Fuel – SAF). Wanneer klanten dat tijdens de Real Deal Dagen doen, verdubbelt KLM het bedrag in de vorm van een duurzame brandstof bonus. 

Over Sustainable Aviation Fuel (SAF)
Het vervangen van fossiele kerosine door SAF verlaagt de CO2-uitstoot met minstens 75%. Er is op dit moment echter te weinig van deze duurzame vliegtuigbrandstof beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat de productie van SAF op gang komt, mengt KLM sinds januari van dit jaar standaard 0,5% SAF bij. De meerprijs is in de ticketprijs inbegrepen. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om via het CO2ZERO-programma extra bij te dragen aan de aanschaf van SAF. 

Key visual_02    Key visual 03    Duurzame Brandstof Bonus_01

Zie voor meer informatie: klm.nl/realdealdagen

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!