Travel Counsellors Groep breekt records in januari

Travel Counsellors kondigt haar beste januari ooit aan met een omzet van 114,5 miljoen pond wereldwijd (ruim 128 miljoen euro, red). Dit is 50 procent meer dan in de maand januari vóór de pandemie. Daarnaast heeft Travel Counsellors nu al 65 procent meer omzet behaald sinds de start van het financiële jaar (1 november 2022) dan voor de pandemie. Daarmee is de eerder deze maand opgezette sales-ambitie ‘Mission 100’ ruim geslaagd.  

Op de laatste dag van de maand januari had Travel Counsellors haar beste verkoopdag ooit met 6,5 miljoen pond. De vijf beste verkoopdagen wereldwijd van januari waren samen goed voor 28,1 miljoen pond omzet. De organisatie heeft ook een record aantal boekingen gemaakt in het in-house boekingssysteem Phenix. Meer dan 75 procent van de premium leisure boekingen werden via het platform gemaakt.

Deze mijlpijl werd uitgebreid gevierd met een internationale TCTV-uitzending (een livestream vanaf het hoofdkantoor in de UK, waar alle Travel Counsellors aan kunnen deelnemen) en op de diverse hoofdkantoren wereldwijd met taart en bubbels. Uiteraard werden de Travel Counsellors in het zonnetje gezet. Zij ontvingen allen een kaart met een dankwoord vanuit het management.

Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland en België: “Onder de naam “Mission 100” zette de hele organisatie zich in om 100 miljoen pond te behalen in januari. Dat we zelfs ver over deze ambitieuze mijlpaal heen zijn gegaan is een grote felicitatie aan de Travel Counsellors waard. Deze uitstekende resultaten zijn toe te schrijven aan de kracht van de Travel Counsellors, die hun klanten bleven bedienen met de beste persoonlijke service, voor, tijdens en na de pandemie. Klanten zien de waarde in van betrouwbaar reisadvies. In een drukke maand als deze zie je ook wat een sterke community doet. Iedereen ondersteund elkaar om het gezamenlijke doel te bereiken. Er zijn zelfs een groot aantal Travel Counsellors die hun krachten bundelen en hun expertise delen om zo samen nog succesvoller te kunnen zijn. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de rest van het jaar.”

Vorig jaar boekte Travel Counsellors een recordjaar met een omzet van meer dan 800 miljoen pond en verwelkomde daarnaast meer dan 150 nieuwe franchisenemers wereldwijd. Dit jaar investeert het bedrijf 10 miljoen pond in haar op maat gemaakte technologie. Het doel is altijd om de Travel Counsellors technologie te bieden die hen helpt hun bedrijf verder uit te bouwen en hun in staat te stellen nog meer te kunnen investeren in persoonlijke service richting de klant.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!