shutterstock_386012305

TUI gaat vanaf 16 februari weer naar La Palma

TUI gaat vanaf 16 februari weer reizen naar La Palma aanbieden. Circa 4,5 maand na de uitbarsting van de Cumbre Vieja-vulkaan is het Canarische eiland weer klaar om toeristen te ontvangen, zegt TUI.

De inwoners hebben het gewone leven weer zoveel mogelijk opgepakt en hotels hebben de deuren weer geopend. Met twee vluchten per week (op woensdag en zondag) start TUI half februari deze bestemming weer op. De reisorganisatie biedt vooral accommodaties aan in het oosten van het eiland, dat volledig gevrijwaard is gebleven van gevolgen van de vulkaanuitbarsting, zegt TUI, dat verheugd is dat het Canarische eiland weer in het aanbod kan worden opgenomen.

´La Isla Bonita, zoals La Palma ook wel genoemd wordt, is met z’n prachtige natuur, het heerlijke klimaat het hele jaar door en tal van excursiemogelijkheden een populaire bestemming vooral onder de natuurliefhebbers en wandelaars´, zegt Esther Binnekamp, productmanager Sun & Beach bij TUI Nederland. ´We zijn heel blij dat we vanaf 16 februari weer kunnen gaan starten met deze fijne bestemming.´

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!