85562734-8393-5026-eaa9-154b3d8004da

Unbeatable views in de Travel South regio

Graag houden we jou op de hoogte houden van alle highlights die de Travel South regio te bieden heeft. We nemen je mee in alle nieuwtjes en bezienswaardigheden op het gebied van muziek, festivals, leuke dingen die je kan doen met families, unieke outdoor belevingen, het fantastische eten, historie, cultuur en nog veel meer.
Travel South
Wat dacht je van deze twee rondreizen met als thema ‘unbeatable views’. Het is bijna onmogelijk alles in twee reizen te vatten en het zijn daarom ook slechts voorbeelden. Wil je meer weten over deze interessante itineraries of andere routes in deze prachtige regio? Neem dan gerust contact met het Travel South team of neem een kijkje op de officiële website van Travel South.

Kentucky – Tennessee – North Carolina – South Carolina – West Virginia
Een route van ruim 2400 kilometer die je mee neemt door de prachtige natuur van deze regio. Open vlaktes, bosgebied, bergen, watervallen en parelwitte stranden. Een rondreis door deze staten is veelzijdig met voor iedereen afwisseling en avontuur.
Klik hier om verder te lezen

Missouri – Arkansas – Louisiana – Alabama
Travel South Deze route van 2640 kilometer door de regio is weer heel anders. Mooie natuur vind je ook hier overal om je heen, maar in deze staten kan je echt kennis maken met het fantastische eten, de indrukwekkende historie en enorme gastvrijheid van het zuiden.

 

Klik hier om verder te lezen

Wil je nog meer routesuggesties en inspiratie, zodat je het perfecte (reis)verhaal kunt schrijven? Ga dan naar de website van Travel South.

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar: marketing@targettravel.nl of neem telefonisch contact op via: 030-6770757.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!