MTOT_herohalf

Verken Yellowstone Country in Montana

Yellowstone Country biedt veel aantrekkelijke contrasten. Hier gaan ruige bergtoppen over in prairies, skiërs en veeboeren staan naast creatieve professionals en studenten, en je hebt net zoveel kans om wilde dieren te zien als een vooruitstrevende kunstgalerie.

Reisideeën

Verken de toegangspoort tot Yellowstone National Park, en ontdek de verborgen juweeltjes van kleine stadjes in de hele regio. Speur naar wilde dieren, neem een duik in de natuurlijke warmwaterbronnen, dineer op de boerderij en vind spanning in de buitenrecreatie, van de bergtoppen tot de weelderige riviervalleien.

Avontuur voor het gezin

Dierenattracties overheersen hier, en ze komen in vele vormen. Laat je door een paard door de majestueuze bergen leiden, bezoek een stadje met levendige prairiehonden en maak een ritje met een sledehond.

Evenementen

Yellowstone Country is de thuisbasis van levendige gemeenschappen, en bloeit met evenementen die het hart van de regio laten zien. Hier vindt u rodeo’s, openluchtconcerten en ambachts- en boerenmarkten in de zomer en skijoring, skigebiedsevenementen en vakantiefeesten in de winter.

Yellowstone Gateway-gemeenschappen

Veel gemeenschappen in Yellowstone zijn getroffen door de overstromingen, maar beginnen hun deuren nu weer te openen voor bezoekers. Winkel voor lokaal gemaakte goederen en geschenken, dineer op de boerderij, bekijk de wilde dieren en verken de openluchtrecreatie van de bergtoppen en bossen tot de valleien en rivieren in Red Lodge, Gardiner, en West Yellowstone.

Kijk hier voor meer informatie. 

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!