Iron-Man-Audio-Animatronics

Disneyland Paris opent Marvel-themagebied Avengers Campus

Disneyland Paris opent vandaag het langverwachte Marvel-themagebied Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Begin deze maand vond er een speciale openingsceremonie plaats, Travelpro was hierbij aanwezig.

Tijdens de openingsceremonie werden aanwezigen toegesproken door onder meer Bob Chapek (CEO Disney), Natacha Rafalski (President Disneyland Paris) en Brie Larson (Captain Marvel). Je leest hier meer over in Travelpro 7/8 die volgende maand verschijnt. Vandaag opent het nieuwe themagebied voor het grote publiek. Met een gloednieuwe attractie Spider-Man W.E.B Adventure, de vernieuwde achtbaan Avengers Assemble: Flight Force en nieuwe eet- en drinkgelegenheden is er genoeg te beleven. 

Uiteraard krijgen gasten ook de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Hero Training Center.

Lees meer over Avengers Campus in Travelpro nummer 7/8. Benieuwd naar beelden van de openingsceremonie? Bekijk deze dan hieronder.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!