Schermafbeelding 2022-05-05 100429

Een maand later: Terugblik

Met ruim 450 bezoekers en meer dan 90 exposanten was de voorjaarseditie van TravDay opnieuw zeer geslaagd. Het is misschien wat onbescheiden om na twee edities meteen al te spreken van een traditie, vast staat wel dat TravDay zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot dé ontmoetingsplaats voor de reisbranche.

In het TravDay Webmagazine kijken we nog één keer terug op deze dynamische dag met leuke fotocollages, mooie video’s en inspiratie vanuit de standhouders.

LEES HIER HET TRAVDAY WEBMAGAZINE


Net als bij de eerste editie in september 2021 was in Hotel Gooiland in Hilversum sprake van een positieve sfeer en heerste er een gezellige drukte. De goedgevulde beursvloer, verdeeld over diverse zalen, was opnieuw de spil van het evenement. Hier werden veel nieuwe contacten gelegd, bestaande relaties verstevigd en werd vooral veel bijgepraat.

Nieuw in deze editie waren de breakout-sessies, met informatieve presentaties in drie zalen, die veel publiek trokken. Wie alles wilde doen, kwam tijd tekort.

Het succes van TravDay is vooral te danken aan de grote betrokkenheid van alle exposanten en bezoekers. Op zo’n dag blijkt eens te meer hoezeer we elkaar in onze sector kunnen versterken. Daarom willen we iedereen bedanken, exposanten en bezoekers. Niet alleen voor hun deelname en komst naar Hilversum, maar ook voor de vele positieve reacties na afloop.

Graag nodigen we bestaande en nieuwe bezoekers uit voor de volgende editie van TravDay, op maandag 26 september, meld je hier aan.

En over traditie gesproken, de beide data van TravDay in 2023 staan ook al vast: 3 april en 25 september!

MELD JE HIER AAN VOOR 26 SEPTEMBER

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!