Maar liefst vier winnaars voor Oman!

Afgelopen maanden maakte je kans op het winnen van Rituals giftcards van 50 euro door de minicursussen over Oman te maken. Met genoegen maakt het verkeersbureau maar liefst vier nieuwe winnaars bekend!

De volgende gelukkigen ontvangen binnenkort hun prijs:

  • Jana Nuyens van Neckermann.be
  • Nick den Blanken van TUI
  • Markus Koolwaay van Travel Counsellors
  • Inge Schoovaerts van Neckermann.be

Van harte gefeliciteerd!

Oman wordt al jaren door de Lonely Planet uitgeroepen tot must visit bestemming (7e plek in 2022) en niet zonder reden. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurige soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s.

Tijdens de eerste drie minicursussen maak je kennis met de drie regio’s MuscatMusandam en Dhofar. De laatste drie cursussen staan in het teken van een thema. De eerste cursus gaat over Relax & Escape, waarbij alles in het teken staat van ontspanning en even ontsnappen aan de echte wereld in Oman. De tweede cursus heeft het thema Connect & Bond. Echt even samen zijn, de cultuur van Oman leren kennen en herinneringen maken voor het leven. De laatste cursus Excite & Thrill staat in het teken van actie en avontuur. En Oman heeft op dat vlak enorm veel te bieden.

Ontdek het zelf door de minicursussen te maken!

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!