Minicursus 2: Musandam

· 25 mei 2023

Minicursus 2: Musandam

Oman wordt al jaren door de Lonely Planet uitgeroepen tot must visit bestemming (7e plek in 2022) en niet zonder reden. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurige soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s. Inspireer jezelf en jouw klanten met het 1001-nacht sprookje in het gastvrije Sultanaat Oman. 

In deze minicursussen leer je alles over de verborgen schatten van Oman. Op een leuke en informatieve wijze leer je steeds iets nieuws over het sultanaat. De vorige minicursus ging over Muscat. Dit is het tweede deel en gaat over Musandam, een schiereiland in het Noorden van Oman. Het schiereiland wordt van de rest van Oman gescheiden door de Verenigde Arabische Emiraten. Musandam wordt ook wel het ‘Noorwegen van het Midden Oosten’ genoemd, en dat is niet zonder reden. Ontdek in deze cursus waarom!

+4131 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 6 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!