Minicursus 3: Dhofar

· 26 mei 2023

Oman wordt al jaren door de Lonely Planet uitgeroepen tot must visit bestemming (7e plek in 2022) en niet zonder reden. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurige soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s. Inspireer jezelf en jouw klanten met het 1001-nacht sprookje in het gastvrije Sultanaat Oman. 

In deze minicursussen leer je alles over de verborgen schatten van Oman. Op een leuke en informatieve wijze leer je steeds iets nieuws over het sultanaat. Eerder zijn er al mini curssussen geweest over Muscat en Musandam. Dit is de derde minicursus in de reeks en gaat over Dhofar, de meest zuidelijke regio van Oman.

Van midden juni tot midden september wordt het dorre landschap in deze regio omgetoverd tot een tropische, groene oase met watervallen en palmbomen. Trekpleisters zijn de uitgestrekte en parelwitte stranden aan de kust van Salalah maar ook cultuur ga je hier vinden. Ontdek Dhofar via deze korte cursus!

Vergeet niet de andere cursussen over Oman te maken!

+4181 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 6 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!