afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Kortingsactie bij EURAM

EURAM heeft een kortingsactie voor reisprofessionals gelanceerd. Met de actie kunnen reisprofessionals EURAM Creative Packaging, de website voor maatwerkreizen, opnieuw ontdekken en profiteren van korting op hun eigen vakantie.

Vanaf vandaag tot en met 1 juli dit jaar ontvangen reisprofessionals die hun eigen vakantie boeken op website van EURAM Creative Packaging een korting van 15 procent op de nettoprijs van hun dossier. Deze korting is geldig op alle producten in de USA, Canada, Spanje, Portugal, Italië, Mexico, Costa Rica, Verenigde Arabische Emiraten, Mauritius, Seychellen en Malediven.

Om gebruik te maken van deze actie, kunnen reisprofessionals zelf een dossier en boeking maken en bij de Berichten aangeven dat het om 15 procent gebruikerskorting gaat. De korting is geldig voor twee kamers gedurende het verblijf. De boeking moet gemaakt zijn vóór 1 juli met vertrekdatum tot en met 31 december 2023. Overige voorwaarden lees je hier.

‘We zijn verheugd om deze kortingsactie aan te bieden aan reisprofessionals’, zegt Vincent Hekkert, Business Development Director van EURAM. ‘We begrijpen hoe belangrijk het is om onze partners te ondersteunen en we hopen dat deze kortingsactie reisprofessionals zal helpen om hun eigen vakantie te boeken en tegelijkertijd onze website voor maatwerkreizen te (her)ontdekken. Uiteraard is deze actie ook geldig voor onze trouwe fans.’

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn