afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Sunair’s Stad van de Maand: New York

Sunair’s Stad van de Maand januari is…
The city that never sleeps: New York!

De New York brochures zijn al in handen van de enthousiaste reisagenten en het hotelaanbod is grotendeels gelijk gebleven.
De toppers als Hotel Beacon, Empire, Kixby, Ameritania en The Square (voormalig Amsterdam Court hotel) en nog heel veel andere leuke hotels zijn weer boekbaar in SJORS.
Sunair boekt heel veel New York en heeft veel eigen allotments in o.a. bovengenoemde hotels en… vroeg boeken loont! Dus heb je een klant die verderop dit jaar naar New York wil gaan, boek de reis dan zsm in!
Doordat New York nu Stad van de maand is zijn er veel leuke voordelen bij boeking van een pakketreis, namelijk:

Gratis entree Top of the Rock
Een uniek uitzichtspunt, wereldberoemd om zijn panoramische uitzichten vanaf het Observation Deck waar je razendsnel met de lift komt, omhoog naar de 80e verdieping en vervolgens nog 15 etages hoger met een ander lift. Dat uitzicht is met geen pen te beschrijven….. je hebt een prachtig uitzicht over Central Park en over Empire State Building (t.w.v. ca. € 36 pp;)

Time to Momo Stadsgids
Vol handige tips van locals. Inclusief handige plattegrond en wandelingen door de verschillende boroughs (t.w.v. € 17.95)
(deze stadsgids -1 per boeking- + entree tot Top of the Rock krijgen de klanten altijd bij boeking van een pakketreis)

Wandeling over en rondom Brooklyn Bridge o.l.v. een Engelstalige gids
Het gebied rondom de Brooklyn Bridge is een van de meest iconische en historische gebieden van New York en wordt omringd door fascinerende bezienswaardigheden en uitzichtspunten. De tour duurt ca. 2 uur. (t.w.v. ca. € 18 pp)

Gratis upgrade naar Economy Plus bij boeking van vluchten met United Airlines
Bij boeking van de New York reis met United Airlines vluchten (actie alleen beschikbaar bij het boeken van een IT tarief) mag je voor jouw klant ook nog een upgrade naar Economy Plus laten bijboeken. Let op: dit is op basis van beschikbaarheid; deze beschikbaarheid kunnen wij pas nakijken nadat de tickets zijn geprint. Economy Plus geeft extra comfort door meer beenruimte en de stoelen bevinden zich voor in het vliegtuig (meestalachter de businessclass stoelen)! Deze upgrade is voor 1 traject en is t.w.v. ca. € 110 p.p.
Zie SJORS agentennieuws voor meer informatie.

In SJORS kun je nog veel meer extra’s bijboeken zoals o.a. een metrokaart (altijd handig), musical, transfer (ja, ook met limousine!), helikoptertour, of een van de vele handige Citypassen. Zo’n Citypass is echt heel handig als de reizigers veel willen bezoeken; dit levert vaak veel voordeel op. In de brochure staat een overzicht van de mogelijkheden. Over alle extra’s krijg je als reisagent 5% commissie. Heb je een speciale vraag, wil je tips over wat het meest geschikte hotel is voor jouw klant, of wil je New York combineren met Ijsland, of met Washington, Philadelphia of Las Vegas? Neem dan contact op met onze collega’s van reserveringen.
Wil je het Stad van de Maand filmpje dat op Facebook van Sunair staat ontvangen zodat jij deze zelf kunt delen via social media? Mail dan naar sales@sunair.nl

New York, start spreading the news!

Foto: Sunair
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn