Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Nieuwe campagne 'Je verdient Spanje'

Voorbereiding op reactivering van de toeristische sector
Spanje heeft de nieuwe campagne 'Je verdient Spanje' gelanceerd met als doel de positie van Spanje wederom als favoriete vakantiebestemming te plaatsen in de voornaamste toeristische uitgaande markten. De minister van Industrie, Handel en Toerisme, Reyes Maroto, en de directeur-generaal(...)
Lees verder

Alles op een rij met nieuwe online tool Travelsafe

Maatregelen en vereisten om naar en door Spanje te reizen
Turespaña presenteert een nieuwe online tool met informatie over alle maatregelen en vereisten om naar en door Spanje te reizen. Turespaña lanceert binnen de microsite Travelsafe van de toeristische website van Spanje www.spain.info een functionaliteit waar internationale toeristen die naar(...)
Lees verder

Canarische eilanden en de Balearen gaan naar geel

De Canarische eilanden en de Balearen hebben vanaf zaterdag 15 mei een geel reisadvies. Dat meldt de Nederlandse ambassade in Spanje op zijn Facebook-pagina. De Spaanse eilanden worden al langer genoemd als eerste bestemmingen waarvoor het reisadvies wordt versoepeld. Vanaf zaterdag 15 mei(...)
Lees verder

Puy du Fou España opent de deuren

Uniek en universeel concept in Toledo
Vanaf 27 maart 2021 kunnen bezoekers in het hartje van de bergen van Toledo terugreizen in de tijd en de hoogtepunten uit de legendarische geschiedenis van Spanje herbeleven. Twee jaar na de opening van zijn grootse avondspektakel ‘El Sueño de Toledo’ wordt het non-mainstream familiepark Puy du(...)
Lees verder

Volg Spanje nu ook op Youtube

Het Spaans Verkeersbureau in Den Haag heeft sinds kort zijn eigen YouTube-kanaal. Niet vreemd als je bedenkt dat Spanje als vakantieland voor de Nederlanders op nummer 3 staat. Op dit moment staan er al een kleine 50 korte en langere video’s op in de thema’s Kunst & Cultuur, Spaanse steden(...)
Lees verder