Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Stil je reishonger

Top 5 nostalgische Thaise snacks
Elke reiziger die ooit in Thailand is geweest zal het herkennen: de nachtelijke uitstapjes naar de 7-Eleven en de geur van de beruchte durian vrucht die van mijlenver te ruiken is. Deze en andere specialiteiten zorgen voor de nodige Thaise nostalgie op het gebied van eten. Doe je ogen dicht en(...)
Lees verder

Thailand geeft weer toeristenvisum uit

Nederlanders weer van harte welkom!
Thailand is begonnen met het heropenen van grenzen en nu zijn ook Nederlanders weer welkom om een visum aan te vragen voor een verblijf van maximaal 3 maanden. Goed nieuws voor Nederlanders die aan de koude en grauwe winter willen ontsnappen en deze willen doorbrengen in het warme en veilige(...)
Lees verder

Thaise steden in 2020 Sustainable Top 100 Destinations!

De twee charmante steden, Chiang Khan in Loei en Nan Old City in Nan, hebben een welverdiende plek in de 2020 Sustainable Top 100 Destinations bemachtigd. De Top 100 wordt elkaar jaar samengesteld door non-profit organisatie Green Destinations en partners met als doel om good practices op het(...)
Lees verder

Vakantie ver weg van de massa

Ontdek deze hidden gems in Thailand
Thailand kent een enorme hoeveelheid prachtige plekken waar mensen speciaal voor naartoe reizen. De ondoordringbare natuur, de culturele hoogstandjes en de immer vriendelijke lokale bevolking, zorgen samen voor een onvergetelijke reis. Hoewel Thailand één van de meest populaire(...)
Lees verder

Emirates per 1 september weer naar Thailand

Emirates zal vanaf 1 september weer een dagelijkse passagiersvlucht uitvoeren naar Bangkok, vanaf Dubai uiteraard. Ook hervat de luchtvaartmaatschappij vluchten naar Conakry in Guinea en Dakar in Senegal. Hiermee wordt in september het wereldwijde netwerk van Emirates uitgebreid naar 78(...)
Lees verder