Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Thailand heropent strand uit 'The Beach'

Vanaf 1 januari 2022 kunnen toeristen het bijzondere strand Maya Bay, beter bekend als 'The Beach' met Leonardo Di Caprio in de hoofdrol, weer bezoeken. Het strand werd wegens bescherming van de natuur in 2018 gesloten. De sluiting heeft Maya Bay goed gedaan. Er is nieuw koraal geplant en(...)
Lees verder

Thailand: een walhalla voor vegetariërs

Op 1 oktober werd wereldwijd de ‘World Vegetarian Day’ gevierd. Deze dag is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van de voordelen van een vegetarische levensstijl. De Thaise keuken behoort tot één van de meest geliefde keukens van de wereld en laat deze nou heel geschikt zijn voor de(...)
Lees verder

Thailand komende maanden weer open voor toerisme

Thailand gaat stapsgewijs weer open voor toeristen in de komende maanden. De Tourism Authority of Thailand (TAT) meldt dat het Centre for COVID-19 Situation Administration (CCSA) een tijdlijn in vier fasen heeft goedgekeurd voor het heropeningsplan van het land. Gevaccineerde (!) reizigers(...)
Lees verder

Stil je reishonger

Top 5 nostalgische Thaise snacks
Elke reiziger die ooit in Thailand is geweest zal het herkennen: de nachtelijke uitstapjes naar de 7-Eleven en de geur van de beruchte durian vrucht die van mijlenver te ruiken is. Deze en andere specialiteiten zorgen voor de nodige Thaise nostalgie op het gebied van eten. Doe je ogen dicht en(...)
Lees verder

Thailand geeft weer toeristenvisum uit

Nederlanders weer van harte welkom!
Thailand is begonnen met het heropenen van grenzen en nu zijn ook Nederlanders weer welkom om een visum aan te vragen voor een verblijf van maximaal 3 maanden. Goed nieuws voor Nederlanders die aan de koude en grauwe winter willen ontsnappen en deze willen doorbrengen in het warme en veilige(...)
Lees verder