Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. De speciale website voor de reisbranche biedt je handige tools en informatie over verschillende bestemmingen, belevenissen en simpelweg belangrijke wetenswaardigheden en met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

E-learning - Word USA expert!

Welkom in de Verenigde Staten van Amerika; het land van de onbegrensde mogelijkheden! En omdat het land zo groot is, de afstanden zo ver en de staten zo verschillend, biedt Brand USA je de e-learning tool 'Become a USA Expert' e-learning aan via het USA Discovery Program. Verdiep je in de VS en verdien na elke cursus een badge! 

Korte en bondige trainingen waarmee jij je kennis in korte tijd kunt vergroten. Of je nu meer over de grote steden wil leren of weten waar je ver van de gebaande paden de meest prachtige hidden gems kunt vinden… alles is mogelijk! Gemaakt en beheerd door Brand USA, zal deze innovatieve en interactieve online training je voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om reizen naar de VS effectiever te kunnen verkopen. De cursussen zijn beschikbaar in het Engels en worden elke week aangevuld. We lichten er elke week wel eentje uit op TravEcademy, dus zo groeit jouw kennis gestaag en word je eenvoudig een USA Expert!

USA Expert Badges
Lees meer over alle regio's, staten en territoria van de VS en voltooi elk van de cursussen om de laatste finaletest te kunnen openen en verdien badges (en prijzen)! De cursussen zijn verdeeld in diverse onderdelen, dus zet 'm op!

Kijk hier voor meer informatie en om direct met de e-learning van het USA Discovery Program te starten.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn