Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Wat/wie is Brand USA?

Brand USA is de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten en heeft als missie het imago als vakantieland wereldwijd te verbeteren en het aantal bezoekers én het uitgavepatroon elk jaar te verhogen.

Brand USA
Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, is opgericht door Travel Promotion Act als het eerste publiek-private samenwerkingsverband tussen de Verenigde Staten. Het heeft als doel de Verenigde Staten wereldwijd als eerste klas reisbestemming te promoten. De missie van de organisatie is om internationale bezoeken aan de VS te vergroten en de adembenemende verhalen te vertellen over de unieke en uitzonderlijke reismogelijkheden naar de VS. Het wil de Amerikaanse economie van brandstof voorzien en het imago van de Verenigde Staten wereldwijd verbeteren. Door een actieve aanwezigheid in verschillende Europese landen, waaronder ook Nederland, zorgt Brand USA ervoor dat alle marketing activiteiten bijdragen aan de missie, strategie en integriteit.

Groei toerisme USA
De internationale reizen naar de Verenigde Staten zijn één van de beste stimulansen voor de economische groei van het land en is momenteel (direct en indirect goed voor 1,8 miljoen banen). Het toerisme komt vrijwel alle sectoren van de Amerikaanse economie ten goede. Sinds haar oprichting heeft Brand USA nauw samengewerkt met meer dan 800 partnerorganisaties om de wereld uit te nodigen om de uitzonderlijke, diverse en vrijwel grenzeloze reiservaringen en bestemmingen die beschikbaar zijn in de VS te verkennen. Volgens studies van Oxford Economics hebben de marketinginitiatieven van Brand USA in de afgelopen vijf jaar bijgedragen aan het verwelkomen van 5,4 miljoen incrementele bezoekers in de VS, wat de Amerikaanse economie ten goede is gekomen met een totale economische impact van 38 miljard dollar en gemiddeld 51.000 extra banen per jaar heeft ondersteund.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn