Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Wat doet Brand USA?

Het doel van Brand USA is om de beste nationale organisatie voor bestemmingsmarketing te zijn – het grootste deel van de wereldwijde reismarkt beslaan en in belangrijke mate bij te dragen aan het creëren van werkgelegenheid, BBP, exportgroei en belastinginkomsten. Haar missie is het verhogen van de incrementele internationale visitatie, uitgaven en marktaandeel om de economie van de natie te voeden en het verbeteren van het imago van de VS wereldwijd. Brand USA’s bereikt haar doel door de werken volgend de volgende vijf strategische principes:

  1. Create Innovative Marketing
  2. Market the Welcome
  3. Build & Maintain Trust
  4. Add & Create Value
  5. Drive Results

Om meer te weten over de Verenigde Staten, de authentieke en rijke cultuur en de grenzeloze diversiteit in reiservaringen bezoek je www.visitheusa.com of volgt Bran en de grenzeloze diversiteit van Amerikaanse reiservaringen en authentieke, rijke cultuur, kunt u een bezoek brengen aan de consumentenwebsite van Brand USA, VisitTheUSA.com of volgt Visit The USA op Facebook, Twitter en Instagram.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn