Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Winnaars Proef Curaçao box bekend!

De winnaars van de Proef Curaçao boxes zijn bekend! Door de cursus over het exotische eiland succesvol af te ronden, maakte je afgelopen tijd kans op het winnen van één van de vijf boxes. Dit zijn de gelukkige winaars: Lianne Bloem, Persoonlijk Reisadviseur bij YourTravel Esther de Munck,(...)
Lees verder

Curaçao schaft laatste COVID-19 maatregel af

geen Passenger Locator Card meer nodig
Bezoekers die aankomen vanaf 5 juni hoeven geen Passenger Locator Card (PLC) meer te tonen. Hiermee vervalt de laatste COVID-19 maatregel voor het riezen naar Curaçao. Wel blijft het belangrijk om voor vertrek de Digital Immigration Card in te vullen op dicardcuracao.com. Dus, kom lekker tot(...)
Lees verder

Curaçao

Curaçao heet je van harte welkom op het zonnige eiland! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een(...)
Lees verder

Win een verblijf in Curaçao Marriott Beach Resort!

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft eind 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao en win een verblijf van 4 nachten (...)
Lees verder

Curaçao Marriott Beach Resort

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft in november 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao door middel van deze cursus en win(...)
Lees verder