Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Winnaar verblijf op Curaçao bekend

Curaçao Marriott Beach Resort
We have a winner! Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort ontvangt binnenkort de beste deelnemer aan de cursus over dit resort op TravEcademy. De winnaar mag samen met iemand anders als VIP gaan genieten van dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao! Door deel te(...)
Lees verder

Curaçao ook dit seizoen op Ajax-shirts tijdens Champions League

Ajax en Curaçao hebben hun partnership een extra impuls gegeven. Curaçao is sinds 2020 Official Partner en is onder andere prominent zichtbaar op de mouw van de Ajax shirts in de Nederlandse competities. Sinds vorig seizoen is een logo op de mouw ook toegestaan in de Europese competities en(...)
Lees verder

Winnaars Proef Curaçao box bekend!

De winnaars van de Proef Curaçao boxes zijn bekend! Door de cursus over het exotische eiland succesvol af te ronden, maakte je afgelopen tijd kans op het winnen van één van de vijf boxes. Dit zijn de gelukkige winaars: Lianne Bloem, Persoonlijk Reisadviseur bij YourTravel Esther de Munck,(...)
Lees verder

Curaçao schaft laatste COVID-19 maatregel af

geen Passenger Locator Card meer nodig
Bezoekers die aankomen vanaf 5 juni hoeven geen Passenger Locator Card (PLC) meer te tonen. Hiermee vervalt de laatste COVID-19 maatregel voor het riezen naar Curaçao. Wel blijft het belangrijk om voor vertrek de Digital Immigration Card in te vullen op dicardcuracao.com. Dus, kom lekker tot(...)
Lees verder

Coronatest bij inreizen Curaçao komt te vervallen

Nederlandse reizigers hebben vanaf donderdag 10 maart geen PCR- of antigeentest meer nodig om Curaçao in te reizen, dat laat de regering van Curaçao weten.  “Personen die naar Curaçao reizen, moeten alleen een digitale Passenger Locator Card (PLC) invullen. Dit betekent dat reizigers geen(...)
Lees verder