Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Curaçao gaat de goede kant op!

Avondklok versoepeld
Curaçao heeft de duur van de avondklok verder ingekort. De avondklok gaat volgende nacht om 03.00 uur in en niet meer om 01.00 uur. Hij duurt tot 04.30 uur. De avondklok op Curaçao werd in augustus ingevoerd en ging toen om middernacht al in. De nieuwe versoepeling is mogelijk vanwege het(...)
Lees verder

Curaçao scherpt inreisvoorwaarden aan

​Curaçao rekent Nederland vanaf 15 november tot de landen met een heel hoog coronarisico. Dat betekent dat Nederlandse vakantiegangers bij binnenkomst verplicht een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud moeten tonen. Daarnaast moeten zij drie dagen na aankomst een antigeentest laten(...)
Lees verder

Interesse voor Curaçao houdt aan

De overheid van Curaçao accepteert per 27 oktober het EU Digitaal Corona Certificaat (EU DCC) als test- en vaccinatiebewijs voor reizigers uit EU-landen. In Nederland wordt het EU DCC aangemaakt door middel van de CoronaCheck. TravelPro sprak met Muryad de Bruin (Regional Manager Europe van het(...)
Lees verder

Luxe hotellabel Zoetry maakt debuut op Curaçao

AMResorts maakt met zijn high end hotelmerk Zoetry zijn debuut op Curaçao. Het Zoetry Curaçao Resort & Spa opent in november dit jaar zijn deuren. Het hotel bestaat uit twee aangrenzende locaties; het voormalige Floris Suite Hotel en het Spazio-gedeelte aan het strand, een nieuwe toevoeging(...)
Lees verder

Reizen met EU Digitaal Certificaat naar Curaçao

De overheid van Curaçao heeft aangekondigd dat Curaçao per 27 oktober het EU Digitaal Corona Certificaat (EU DCC) accepteert als test- en vaccinatiebewijs voor reizigers uit EU-landen. In Nederland wordt het EU DCC aangemaakt door  de CoronaCheck. Reizigers die vanuit EU-landen reizen en(...)
Lees verder