de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties, de reisorganisatie voor jou en je klant! Het organiseren van reizen binnen- en buiten Europa is onze passie. We maken van elke reis weer iets bijzonders! Met veel plezier, aandacht en liefde verzorgen we de droomreis van jouw klant.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

de Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984AA Ridderkerk
0180 – 457 888


Om jullie op de hoogte te houden, versturen wij regelmatig nieuwsbrieven. Wil jij de nieuwsbrieven ontvangen? Meld je dan snel aan via sales@dejongintra.nl.

Ook vertellen wij onze nieuwtjes je graag via onze Facebookpagina ‘Salesteam de Jong Intra Vakanties’. Op deze pagina vind je lopende acties, noviteiten, informatie over eventuele studiereizen en andere wetenswaardigheden.

Laatste toevoegingen:

Coby van Dongen kondigt afscheid aan

Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties, heeft aangegeven haar functie per 1 mei 2023 te willen beëindigen. Zij heeft ruim 46 jaar gewerkt bij de reisorganisatie en geeft daar nu ruim 25 jaar leiding aan. Haar verzoek is door de Raad van Commissarissen met alle(...)
Lees verder

Hoe sluit jij het jaar af?

De beste tips van de Jong Intra voor de komende tijd...
Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en het is bijna weer tijd voor sfeerverlichting en warme chocolademelk. Fantaseer jouw klanten over een wintersportvakantie? Het wintersportseizoen komt snel dichterbij! Zijn ze wat minder actief, maar willen ze wel veel zien en proeven van de(...)
Lees verder

Sarena Zijlmans: ‘Belangrijk om continu te blijven inspelen op techniek’

Vakanties en techniek lijken op het eerste gezicht niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. TravMagazine spreekt Sarena Zijlmans (retail executive de Jong Intra Vakanties) onder meer over Smarty. Kun je als touroperator nog wel zonder goede techniek? ‘Alles valt of staat(...)
Lees verder

Bali weer terug op de kaart

Het toerisme naar Bali is na twee coronajaren weer op gang gekomen. Alle reden voor Paul van Laarhoven, manager Touroperating bij de Jong Intra Vakanties, voor een werkbezoek aan het populaire Indonesische eiland. Bali was vele jaren op rij een grote bestemming voor de Jong Intra Vakanties. Tot(...)
Lees verder

De Jong Intra ziet Sarah

De Jong Intra Vakanties bestaat een halve eeuw. En dat is niet niks. Reden genoeg om het kantoor in Ridderkerk te bezoeken en bij te praten met Coby van Dongen (commercieel directeur). Even terug in de tijd: Op 1 november 1972 is er tussen de Jong Tours en Intra Holland een fusie ontstaan, dat(...)
Lees verder