de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties, de reisorganisatie voor jou en je klant! Het organiseren van reizen binnen- en buiten Europa is onze passie. We maken van elke reis weer iets bijzonders! Met veel plezier, aandacht en liefde verzorgen we de droomreis van jouw klant.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

de Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984AA Ridderkerk
0180 – 457 888


Om jullie op de hoogte te houden, versturen wij regelmatig nieuwsbrieven. Wil jij de nieuwsbrieven ontvangen? Meld je dan snel aan via sales@dejongintra.nl.

Ook vertellen wij onze nieuwtjes je graag via onze Facebookpagina ‘Salesteam de Jong Intra Vakanties’. Op deze pagina vind je lopende acties, noviteiten, informatie over eventuele studiereizen en andere wetenswaardigheden.

Laatste toevoegingen:

Op naar de zon met de Jong (Intra)

Zijn jouw klanten toe aan een heerlijke en onbezorgde relaxvakantie in de zon? Dan zitten ze goed bij de Jong Intra Vakanties, want zij hebben een uitgebreid aanbod zonvakanties. Maar welke bestemmingen biedt de Jong Intra dan aan en wat voor soort accommodaties behoren tot de(...)
Lees verder

De Jong Intra ziet Sarah

De Jong Intra Vakanties bestaat een halve eeuw. En dat is niet niks. Reden genoeg om het kantoor in Ridderkerk te bezoeken en bij te praten met Coby van Dongen (commercieel directeur). Even terug in de tijd: Op 1 november 1972 is er tussen de Jong Tours en Intra Holland een fusie ontstaan, dat(...)
Lees verder

Win een cadeaubon ter waarde van 50 euro!

Willen jouw klanten heerlijk naar de zon in de zomer 2022? De Jong Intra Vakanties biedt ze een zeer gevarieerd assortiment zonvakanties in Europa, Thailand, Indonesië, Aruba, Bonaire en Curaçao! Maar welke bestemmingen biedt de Jong Intra dan precies aan en wat voor soort accommodaties en(...)
Lees verder

Coby van Dongen verwacht redelijk voorjaar en mooie zomer

Wie Coby van Dongen een beetje kent, en wie doet dat niet, weet dat bij haar het glas altijd half vol is. Ook voor 2022 ziet de commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties ‘zonnestralen door het wolkendek’. En dan viert de touroperator uit Ridderkerk dit jaar ook nog het 50-jarig(...)
Lees verder

De Jong Intra verlengt samenwerking met Airtrade

Airtrade en de Jong Intra Vakanties verlengen huidige samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. Marco van Erp Taalman Kip, Commercieel manager Airtrade: “Wij zijn zeer verheugd dat De Jong Intra de samenwerking met Airtrade continueert. De Jong Intra is voor ons een belangrijke partner(...)
Lees verder