The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kan vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Hier worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Yellowstone 150ste verjaardag

Wyoming viert feest!
In 2022 wordt de 150e verjaardag gevierd van de oprichting van Yellowstone als 's werelds eerste nationale park. Met meer dan meer dan 10.000 hydrothermale kenmerken, waarvan 500 geisers, en meer dan 200 diersoorten, is Yellowstone in Wyoming nog steeds een inspiratiebron voor de(...)
Lees verder

Familieplezier in North Dakota

Legendarische herinneringen worden gemaakt in North Dakota, waar familieplezier een natuurlijk avontuur is. Er zijn dierentuinen, wildreservaten en buitenactiviteiten, van vissen en jagen tot wandelen en fietsen. En geschiedenis over alles van dinosaurussen tot Sakakawea en Sitting Bull. Maak(...)
Lees verder

Cardboard sled races in North Dakota & meer!

Fargo-Moorhead biedt het hele jaar door plezier
Fargo's winterfestival ‘Frostival’ is een buitengewoon festival voor het hele gezien. Van races met kartonnen sleeën, sneeuwbeeldhouwwedstrijden, yoga in de sneeuw, s’mores maken en meer. 's Avonds warm je op in een van de oudste gebouwen in Fargo, Drekker’s brouwerij. Het prachtige(...)
Lees verder

The Great American West deelt weer uit!

Twee winnaars kunnen leuk pakket verwachten
Wil jij ook zo graag weten wie de winnaars zijn van de goodiebag van The Great American West? In december hebben weer een hoop mensen meegedaan aan de cursus en zijn twee reisprofessionals eruit gesprongen. Zij verdienen dan ook het pakket vol leuks uit The Great American West! Susan Elsen(...)
Lees verder

Tips voor Yellowstone in de winter

Aankondiging ticketsysteem Glacier
In Yellowstone National Park is op 15 december officieel het winterseizoen gestart. Het seizoen loopt tot half maart, waarna ze de sneeuw beginnen te ruimen zodat de wegen rond half april weer helemaal open kunnen. Graag delen we 10 tips over een bezoek aan het park in de winter. De meeste(...)
Lees verder