Indonesië

Wonderful Indonesia - Groots in diversiteit

Selamat datang!
Welkom op de Ecademy van Wonderful Indonesia. Hier vind je alles over de betoverende archipel met meer dan 17.000 eilanden. Ontdek de tips voor verborgen stranden, ongerepte onderwaterschoonheid, betoverend regenwoud en nog veel meer.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wonderful Indonesia: ga mee op virtuele reis!

Laatste toevoegingen:

Garuda Indonesia opent derde wekelijkse vlucht voor zomer 2022

Nadat eind augustus werd aangekondigd dat Garuda Indonesia van één naar twee vluchten per week ging uitbreiden aankomende zomer, is er nu een derde wekelijkse vlucht aan het schema toegevoegd. Naast vertrek vanaf Amsterdam op donderdag en zaterdag, en vertrek vanuit Jakarta op dinsdag en(...)
Lees verder

Garuda Indonesia vaker vanuit Amsterdam

Na de recentelijke berichtgeving over de inreisbeperkingen voor Indonesië met betrekking tot buitenlandse toeristen en zakenreizigers is het vliegschema van Garuda Indonesia van/naar Amsterdam aangepast. 'Vanaf oktober zullen wij de frequentie opschroeven van 1 naar 2 keer week, waarmee we meer(...)
Lees verder

Garuda Indonesia verlengt Covid-19 beleid

In lijn met de huidige wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus heeft Garuda Indonesia het omboekbeleid uitgebreid. Het omboekbeleid geldt nu voor reizen tot en met 31 oktober 2020. ‘Hiermee anticiperen wij in het geval dat Indonesië haar grenzen in de komende tijd nog niet(...)
Lees verder

Garuda Indonesia komt met Garuda Flex-programma

In afwachting van het bericht dat Indonesië haar grenzen opent, wil Garuda Indonesia zo goed mogelijk voorbereid zijn. Daarom komt de luchtvaartmaatschappij met het Garuda Flex-programma. Dit programma biedt flexibiliteit voor de reiziger die graag nu zijn of haar volgende reis wilt vastleggen,(...)
Lees verder

Garuda Indonesia past vluchtfrequentie aan

Van en naar Amsterdam
Als opvolging van de eerdere aangepaste vluchtfrequentie, is nu ook het schema voor de rest van de zomer herzien. Vanwege de marktsituatie is er gekozen voor een opbouwend vliegschema. Dat wil zeggen: In de maand juli 1 keer per week, in de maanden augustus en september 2 keer per week en tot(...)
Lees verder