KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM vliegt deze winter naar 163 bestemmingen

Vanaf de winterdienstregeling (28 oktober 2022 tot 25 maart 2023) zal het netwerk van KLM 163 bestemmingen omvatten; 92 in Europa en 71 intercontinentaal. Nieuw in het netwerk zijn Nantes in Frankrijk, Rovaniemi in Finland, Aarhus in Denemarken en Katowice in Polen. KLM zet deze winter ook de(...)
Lees verder

KLM naar Katowice en Aarhus

KLM gaat deze winter naar het Poolse Katowice en het Deense Aarhus (foto).  De dagelijkse route naar Polen gaat vanaf 30 oktober 2022: KL1815 Amsterdam – Katowice, 14:20 - 16:10 KL1816 Katowice – Amsterdam, 16:50 - 18:50 KLM start op 30 oktober ook met een nieuwe directe route van(...)
Lees verder

KLM Real Deal Dagen

Profiteer volop!
Het zijn weer KLM Real Deal Dagen! Tot en met woensdag 21 september profiteert jouw klant van extra voordeel op ruim 50 bestemmingen.  De Real Deal Dagen draaien om reizen voor de momenten die er écht toe doen. Want als we bewuster reizen, zijn alle momenten nog mooier. Boek direct een Real(...)
Lees verder

KLM start uitrol nieuwe Premium Comfort klasse

De uitrol van de voor KLM nieuwe klasse ‘Premium Comfort’ is begonnen. Gisteren vertrok de eerste officiële KLM-vlucht met de nieuwe cabineklasse aan boord naar New York. De nieuwe CEO Marjan Rintel nam een kijkje neemt bij het gloednieuwe product, zo laat zij op Linkedin weten. ‘Premium(...)
Lees verder

KLM annuleert de Jij&KLM Beach Borrel

KLM heeft de Jij&KLM Beach Borrel, die op dinsdag 6 september zou worden gehouden, onverwacht geannuleerd. ‘Helaas is er iets misgegaan met het registratieproces, waardoor niet iedereen in de gelegenheid was om zich aan te melden. Wij bieden je hiervoor onze excuses aan’, schrijft KLM in(...)
Lees verder