KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. 

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2022: A change of pace

Het is een jaar van transformatie en uitdagingen geweest. Van het moderniseren van onze vloot en het lanceren van nieuwe routes tot operationele verstoringen en een snelgroeiend aantal reizigers, we zijn vooruit blijven gaan en nieuwe uitdagingen aangegaan. Met het oog op het nieuwe jaar willen we reizigers de best mogelijke reiservaring blijven bieden. Samen kunnen we van 2023 een jaar van positieve verandering, groei en avontuur maken. 

 

 

Laatste toevoegingen:

Maak kans op kaarten voor Harry Styles

Meld je nu aan voor Jij&KLM en maak kans op kaarten voor Harry Styles! Jij&KLM is het online platform met de leukste nieuwtjes, winacties, evenementen, inspiratie en onmisbare informatie voor jou als reisagent. Op Jij&KLM kondigen we nieuwe campagnes aan zoals de Real Deal Dagen,(...)
Lees verder

KLM vaker naar Linköping

Vanaf de start van het zomerseizoen op 26 maart breidt KLM haar dienst naar Linköping in Zweden stapsgewijs uit. De frequentie zal toenemen van de huidige twaalf wekelijkse vluchten tot tussen de veertien en negentien vluchten per week in het zomerseizoen, en twintig vluchten vanaf het begin(...)
Lees verder

KLM koopt extra stoelen in op vier Thalystreinen

KLM heeft vanaf deze zomer extra stoelen ingekocht op vier Thalystreinen tussen Amsterdam en Brussel voor transferklanten uit België of met bestemming België. Hiermee bereidt KLM zich voor op verdere afbouw van de vier vluchten per dag die we nog uitvoeren tussen Amsterdam en Brussel. De(...)
Lees verder

Jij&KLM is voor iedereen die KLM verkoopt

Nieuws, onmisbare informatie over campagnes en producten, inspiratie, winacties en evenementen. Dat zijn enkele zaken waar Jij&KLM, het populaire KLM-platform voor reisagenten, om bekend staat. Lisette Klomp Bueters, Director Leisure Sales Nederland bij KLM, geeft een update. Goed beschouwd(...)
Lees verder

KLM plant vanaf 26 maart meer vluchten naar China

Met ingang van de zomerdienstregeling 2023 (26 maart a.s.) is KLM van plan het aantal vluchten naar China uit te breiden. Aanleiding hiervoor is het opheffen van de reisbeperkingen door de Chinese overheid. De geplande uitbreiding is onder voorbehoud van goedkeuring door de Chinese autoriteiten(...)
Lees verder