KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM biedt extra bestemmingen in de VS aan deze winter

Dankzij recent aangekondigde versoepelingen van reisrestricties kan KLM deze winter toch extra bestemmingen aanbieden in de Verenigde Staten. De VS kondigden recent aan vanaf begin november gevaccineerde reizigers uit de EU en het Verenigd Koninkrijk weer toe te laten. Ook heeft de Nederlandse(...)
Lees verder

Mee op studiereis naar Barbados!

Deze winter, vanaf 16 oktober, vliegt KLM drie keer per week van Amsterdam naar Bridgetown, Barbados. Barbados Tourism Marketing Inc (BTMI) heeft een nieuwe incentive gelanceerd, gericht op reisagenten om de nieuwe vlucht onder de aandacht te brengen. Om de boekingen naar Barbados aan te(...)
Lees verder

Vlieg mee naar Curaçao

Het echte Curaçao beleven? KLM en the Curaçao Tourist Board bieden jou de kans om van 24 t/m 29 november mee te gaan op Fam trip naar deze parel in het Caribisch gebied. Ben jij een van de gelukkigen?   Curaçao is een eiland dat alles te bieden heeft. Hagelwitte stranden, een(...)
Lees verder

KLM weer naar Canada

KLM vliegt meerdere keren per week Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto en Montreal. Daarnaast biedt KLM met partner Westjet een nog groter netwerk in Canada aan. Vanaf dinsdag 7 september kunnen gevaccineerde reizigers met een negatieve PCR-test hier weer gebruik van maken. Zij mogen vanaf(...)
Lees verder

Geen vaccinatieplicht bij KLM

'Nederland kent geen wettelijke vaccinatieplicht. Wij volgen regelgeving en wetten, dus deze plicht kennen wij ook niet', zo laat KLM weten. De luchtvaartmaatschappij reageert daarmee op de vraag wat bij KLM het beleid is met betrekking tot vaccinatieplicht voor medewerk(st)ers met de(...)
Lees verder