THE MASKED TRAVELLER

Zuid-Korea

Welkom op de actiepagina van THE MASKED TRAVELLER - Zuid-Korea! Hier vind je alle informatie over de diverse rondes, onze mystery guests in vrolijke K-friend mascottes, alle clues om te achterhalen wie zij zijn, cursussen (met nóg meer clues), informatie over Zuid-Korea en natuurlijk wat je kunt winnen! 

행운을 빕니다
haeng-un-eul bibnida
(Succes!)

Bestemmingen, Zuid-Korea
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM
환영합니다 
hwanyeong-hamnida

Volg deze speciale campagnepagina vol met reisinspiratie, leuke weetjes en acties. Binnenkort deelt de ‘special ambassador’, een bekende Nederlander met een warme band met Korea, zijn insider tips op de Nederlandse Facebook pagina van Visit Zuid-Korea!

Laatste toevoegingen:

Raad & win tijdens de tweede ronde!

Weet jij wie de tweede Masked Traveller is?
Raad wie de tweede Masked Traveller is en maak kans op tickets naar Zuid-Korea of dinerbonnen voor een Koreaans restaurant naar keuze. Je mag zo vaak meedoen als je wil. De hint van vandaag: Weet jij wie de tweede Masked Traveller is? Klik dan snel op deze link en vul jouw antwoord in(...)
Lees verder

GEEF HIER JOUW ANTWOORD DOOR

Weet jij wie The Masked Traveller van deze week is? Klik dan snel op deze link en vul jouw antwoord in. Je mag zo vaak meedoen als je wil! Je maakt kans op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van €50 in een(...)
Lees verder

ZUID-KOREA - uitzonderlijk mooie natuur - ronde 2

Dit jaar viert Zuid-Korea 60 jaar diplomatieke betrekkingen met Nederland. Steeds meer Nederlanders ontdekken de schoonheid van Zuid-Korea. Een ‘must visit’ voor liefhebbers van cultuur, uitbundige natuur en een mix tussen traditie en modern.  We delen dit jubileum graag met jou!(...)
Lees verder

Dé onthulling van de eerste Masked Traveller

Dé grote onthulling van de eerste Masked Traveller is een feit! Wie er deze week achter het prachige Zuid-Koreaanse masker schuil ging? Bekijk het hier!  Op het reisnotariaat van Travelproof hebben notarissen Maassen en Betist in een blinde trekking de volgende gelukkige winnaars uit(...)
Lees verder

ZUID-KOREA - cultuur, tradities en erfgoed

Dit jaar viert Zuid-Korea 60 jaar diplomatieke betrekkingen met Nederland. Steeds meer Nederlanders ontdekken de schoonheid van Zuid-Korea. Een ‘must visit’ voor liefhebbers van cultuur, uitbundige natuur en een mix tussen traditie en modern.  We delen dit jubileum graag met jou! Met(...)
Lees verder