THE MASKED TRAVELLER

Zuid-Korea

Welkom op de actiepagina van THE MASKED TRAVELLER - Zuid-Korea! Hier vind je alle informatie over de diverse rondes, onze mystery guests in vrolijke K-friend mascottes, alle clues om te achterhalen wie zij zijn, cursussen (met nóg meer clues), informatie over Zuid-Korea en natuurlijk wat je kunt winnen! 

행운을 빕니다
haeng-un-eul bibnida
(Succes!)

Bestemmingen, Zuid-Korea
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Ronde 1 t/m 4

Doe mee aan The Masked Traveller! Een geweldige actie in juni, waarbij je elke week dient te achterhalen wie zich achter de prachtige Zuid-Koreaanse K-friend maskottes verschuilen. Door deelname maak je kans op het winnen van 4 vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air en 10 dinerbonnen van elk € 50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Er is dus buiten een hoop puzzelplezier ook veel moois te winnen!

Elke week presenteert een andere Masked Traveller zich door middel van de TAT's Travel Podcast, een vakantiefoto, audiobericht, video en diverse clues verstopt in een nieuwsbrief, gamecourse, tekstbericht en artikelen in TravMagazine en TravelPro. Om de gemaskerde persoon te kunnen achterhalen, dien je dus goed op te letten! Elke ronde start op donderdag en de onthulling vindt plaats op de woensdag erna. 

 • RONDE 1 (donderdag 3 t/m woensdag 9 juni 2021) - de eerste Masked Traveller is inmiddels geraden en onthuld: Carine Heijsteeg van Personal Touch Travel. Bekijk hier de onthulling en winnaars van de vliegtickets en dinerbonnen!
   
 • RONDE 2 (donderdag 10 t/m woensdag 16 juni 2021) - de tweede Masked Traveller

  GEEF HIER JOUW ANTWOORD DOOR VOOR RONDE 2
   

 • RONDE 3 (donderdag 17 t/m woensdag 23 juni 2021 - de derde Masked Traveller

  GEEF HIER JOUW ANTWOORD DOOR VOOR RONDE 3
   

 • RONDE 4 (donderdag 24 t/m woensdag 30 juni 2021) - de vierde Masked Traveller

  GEEF HIER JOUW ANTWOORD DOOR VOOR RONDE 4

Wie zijn toch die Masked Travellers? Zijn het bekenden uit de branche of misschien zelfs erbuiten? Probeer zoveel mogelijk aanwijzingen te achterhalen en doe zo vaak mogelijk mee aan elke ronde, want hoe fanatieker je meedoet, hoe groter de kans is op winnen!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn