THE MASKED TRAVELLER

Zuid-Korea

Welkom op de actiepagina van THE MASKED TRAVELLER - Zuid-Korea! Hier vind je alle informatie over de diverse rondes, onze mystery guests in vrolijke K-friend mascottes, alle clues om te achterhalen wie zij zijn, cursussen (met nóg meer clues), informatie over Zuid-Korea en natuurlijk wat je kunt winnen! 

행운을 빕니다
haeng-un-eul bibnida
(Succes!)

Bestemmingen, Zuid-Korea
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 weken geleden

Win tickets naar Zuid-Korea of dinerbonnen

Weet jij welke Masked Traveller er elke week in juni achter de K-friend mascotte uit Zuid-Korea schuil gaat? Een branche-collega bij een reisonderneming of iemand die anderszins verbonden is met Zuid-Korea. Vul jouw antwoord in en maak kans op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van € 50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Hoe vaker je mee doet, hoe meer kans! 

Ter gelegenheid van 60 jaar betrekkingen met Nederland lanceert de Korean Tourism Organization in samenwerking met TravMagazine, TravelPro en TravEcademy de campagne The Masked Traveller. In juni komt elke week een K-friend mascotte voorbij - in totaal zijn er vier verschillende - op al onze kanalen, dus online, print, tijdens de TAT’s Travel Podcast en op de socials van TravMagazine, TravelPro en TravEcademy. Aan jou de taak om te achterhalen wie het is. Luister en bekijk de aanwijzingen dus goed (zie het overzicht van de diverse rondes op deze pagina). 

Weet jij welke Masked Traveller er elke week achter de mascotte schuilgaat? Ga dan snel naar de desbetreffende week op de actiepagina en vul je antwoord in. Er worden maar liefst 4 vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air en 10 dinerbonnen van elk € 50 in een Koreaans restaurant naar keuze uitgereikt aan de beste, maar ook meest enthousiaste deelnemers, dus het loont om elke ronde mee te doen! 

Hoofdprijs
Elke week is er 1 retourticket Amsterdam-Seoul Incheon economy class met Korean Air als hoofdprijs te winnen. Er worden dus in totaal 4 tickets weggegeven. Deze tickets zijn inclusief alle belastingen en heffingen. Geldigheid 12 maanden na uitgifte en niet in hoogzomer en tijdens kerst/nieuwjaar. 

Tweede prijs
Daarnaast worden maar liefst 10 dinerbonnen voor een Koreaans restaurant naar keuze ter waarde van € 50 uitgekeerd als tweede prijs. Deze bonnen zijn geldig t/m uiterlijk 31 december 2021. Om de ontvanger de keuze te laten waar en wanneer te dineren, ontvangt de winnaar een tegoedbon van Travelproof. Deze tegoedbon kan – samen met de originele nota van het restaurant en electronisch betaalbewijs – worden ingediend voor restitutie via de bank.

Doe mee & geef jouw antwoorden door!

Voor alle prijzen geldt:

  • Niet inwisselbaar voor contanten
  • Niet te gebruiken voor andere diensten of als aanbetaling
  • Niet geldig na geldigheidsdatum en zonder recht op vergoeding
  • Niet verhandelbaar of overdraagbaar aan derden
  • Dinerbon uitsluitend te gebruiken in een in Nederland gevestigd Koreaans restaurant
  • Vliegticket uitsluitend geldig op Korean Air (niet geldig op codeshare vluchten uitgevoerd door derden)
  • Vliegticket niet geldig op andere Korean Air routes of in andere klassen
  • Vliegticket kan niet gebruikt worden voor deelbetaling van stoel in andere klasse
  • Verzekeringen, vaccinaties en andere persoonlijke kosten zijn voor rekening van de reiziger

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn