MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit 18 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld waarin naar verwachting tot 23 cruiseschepen tegen 2025 met opties voor 6 scheepsbestellingen tot 2030.

BEKIJK MSC CRUISES OP TV!

Laatste toevoegingen:

MSC Cruises benoemt Country Manager voor de Benelux

MSC Cruises heeft Frank Van den Steen aangesteld als Country Manager voor de Benelux. In Nederland is hij de opvolger van Erik Schuffel, die vorig jaar zomer bij MSC vertrok. Van den Steen werkte voorheen 29 jaar bij Lufthansa Group in diverse commerciële- en managementfuncties. Met de(...)
Lees verder

Studiereis MSC Magnifica

Studiereis MSC Cruises Nederland 21 – 28 januari 2022 Wil jij graag zelf ervaren hoe het is om te cruisen met MSC Cruises en ons prachtige schip, de MSC Magnifica, ontdekken? Schrijf je dan nu in voor onze studiereis van 21 – 28 januari 2022! De studiereis wordt begeleid en er zal een leuk(...)
Lees verder

MSC heeft volgend jaar zomer volledige vloot terug op zee

MSC Cruises heeft volgend jaar zomer zijn volledige vloot van 19 schepen terug op zee. Er worden 14 schepen ingezet in de Middellandse Zee, met volgens de rederij het grootste aanbod ooit van MSC in deze regio.  De schepen van MSC zijn in de zomer van 2022 goed voor bijna 500(...)
Lees verder

Scheepsbezoek aan boord van de MSC Magnifica

Altijd al een schip van binnen willen zien? Dat kan, schrijf je snel in voor een scheepsbezoek aan boord van de MSC Magnifica in IJmuiden. Dit is de unieke kans voor een prachtige eerste indruk. Ons eerste scheepsbezoek staat gepland op 14 januari 2022. Deze scheepsbezoeken(...)
Lees verder

MSC Seaview vaart komende winter vanuit St. Maarten en Barbados

MSC Cruises heeft vandaag haar winterseizoen 2021/22 herbevestigd in het Zuid-Caribisch gebied, waar MSC Seaview tijdens het seizoen gestationeerd is voor cruises van 7 en 14 nachten vanaf St. Maarten en Barbados vanaf 5 december. De autoriteiten in Martinique en Guadeloupe hebben besloten dat(...)
Lees verder