MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit 18 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld waarin naar verwachting tot 23 cruiseschepen tegen 2025 met opties voor 6 scheepsbestellingen tot 2030.

BEKIJK MSC CRUISES OP TV!

Laatste toevoegingen:

Met MSC Cruises en Zeetours naar de Bahamas

VIDEO
Cruisen door de Bahama’s, snorkelen in Nassau, ontspannen op Ocean Cay en met een VIP-gids door Walt Disney World. Acht gelukkige reisprofessionals mochten deze vijfdaagse studiereis met Zeetours en MSC Cruises maken. Travelpro was erbij om verslag te doen.  Droom weg bij de beelden van de(...)
Lees verder

VERKOOP GEOPEND VOOR OPENINGSSEIZOEN MSC EURIBIA MET ADEMBENEMENDE ROUTES IN NOORD-EUROPA IN ZOMER 2023

MSC Euribia wordt meest milieugeavanceerd en 2e LNG schip in MSC Cruises-vloot.
Genève, Zwitserland - 31 maart 2022 – MSC Cruises heeft de verkoop geopend voor de MSC Euribia, het meest ecologisch geavanceerde schip in de vloot van de lijn en het tweede schip met LNG-aandrijving dat momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique in Frankrijk,(...)
Lees verder

MSC CRUISES VERLENGT SEIZOEN IN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN TOT EIND JUNI 2022

De MSC Bellissima sluit haar seizoen in de Rode Zee af zoals gepland en vervangt de MSC Virtuosa vanaf 2 april met cruises naar Dubai, Abu Dhabi en Doha De verkoop voor de 12 extra cruises is reeds gestart   Genève, Zwitserland – 4 februari 2022: MSC Cruises heeft vandaag bekendgemaakt(...)
Lees verder

MSC Cruises benoemt Country Manager voor de Benelux

MSC Cruises heeft Frank Van den Steen aangesteld als Country Manager voor de Benelux. In Nederland is hij de opvolger van Erik Schuffel, die vorig jaar zomer bij MSC vertrok. Van den Steen werkte voorheen 29 jaar bij Lufthansa Group in diverse commerciële- en managementfuncties. Met de(...)
Lees verder

MSC heeft volgend jaar zomer volledige vloot terug op zee

MSC Cruises heeft volgend jaar zomer zijn volledige vloot van 19 schepen terug op zee. Er worden 14 schepen ingezet in de Middellandse Zee, met volgens de rederij het grootste aanbod ooit van MSC in deze regio.  De schepen van MSC zijn in de zomer van 2022 goed voor bijna 500(...)
Lees verder