MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit 18 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld waarin naar verwachting tot 23 cruiseschepen tegen 2025 met opties voor 6 scheepsbestellingen tot 2030.

Laatste toevoegingen:

Agentenaanbieding

Ontdek zelf tijdens een cruise op één van onze schepen alles over MSC Cruises. Ontvang 50% korting voor de 1e en 2e persoon in een Balkonhut Bella of Fantastica voor winter 2022 – 2023 en zomer 2023. Maak gebruik van onze agentenaanbiedingen en boek voordelig je cruise!  Lees de(...)
Lees verder

COVID-19

MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor jouw klanten, dankzij alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Aan boord van alle schepen kun je in alle rust genieten van eindeloze entertainmentopties en kun je ontspannen aan de zwembaden en in de restaurants. Ook(...)
Lees verder

MSC Cruises voert MICE-campagne

MSC Cruises voert een nieuwe campagne onder reisagenten om inkomsten uit meetings, incentives, conferenties en evenementen (MICE) te genereren voor het winterseizoen 2022/23 doorlopend tot in de zomer van 2023.  Het initiatief is ook een reactie op verzoeken van reisagenten, multinationale(...)
Lees verder

Met MSC Cruises en Zeetours naar de Bahamas

VIDEO
Cruisen door de Bahama’s, snorkelen in Nassau, ontspannen op Ocean Cay en met een VIP-gids door Walt Disney World. Acht gelukkige reisprofessionals mochten deze vijfdaagse studiereis met Zeetours en MSC Cruises maken. Travelpro was erbij om verslag te doen.  Droom weg bij de beelden van de(...)
Lees verder

VERKOOP GEOPEND VOOR OPENINGSSEIZOEN MSC EURIBIA MET ADEMBENEMENDE ROUTES IN NOORD-EUROPA IN ZOMER 2023

MSC Euribia wordt meest milieugeavanceerd en 2e LNG schip in MSC Cruises-vloot.
Genève, Zwitserland - 31 maart 2022 – MSC Cruises heeft de verkoop geopend voor de MSC Euribia, het meest ecologisch geavanceerde schip in de vloot van de lijn en het tweede schip met LNG-aandrijving dat momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique in Frankrijk,(...)
Lees verder