Oman

Marhaba! Op negen uur vliegen van Nederland worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1001 Nachten. Ontdek deze betoverende bestemming door middel van deze Ecademy. www.experienceoman.om 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat je betoveren en reis alvast virtueel af naar betoverend Oman met deze video...

Laatste toevoegingen:

Oman winnares bekend!

We mogen ook deze maand weer een winnaar bekend maken voor Oman!  Elke maand maak je met Oman kans op het winnen van een Rituals giftcard van 50 euro door de minicursussen over dit sultanaat te maken.  In februari is de volgende reisprofessional in de prijzen gevallen:(...)
Lees verder

Hot & happening in Oman

Van 11 tot 15 februari heeft de tour van Oman plaatsgevonden. Dit wieler evenement zorgt ervoor dat Oman steeds meer aanzien krijgt als fiets bestemming. In de komende editie van Ride magazine komt een uitgebreid artikel over fietsen in Oman.   Eind 2022 is in Muscat het nieuwe(...)
Lees verder

Oman op de ITB

Ben je er ook bij?
Oman Paviljoen Eindelijk gaat de ITB in Berlijn weer plaatsvinden. Van dinsdag 7 maart t/m donderdag 9 maart kun je kennismaken met nieuwe partners of netwerken met bestaande partners in Berlijn. Het Oman paviljoen is te vinden in Hal 2.2 B en heeft standnummer 203. Kom gerust langs voor een(...)
Lees verder

De meest gestelde vragen over Oman

Is Oman een veilig land? Oman is één van de meest veilige landen ter wereld om in te reizen. Het land kent weinig armoede en criminaliteit. De politieke situatie in het land is al jaren stabiel en er zijn geen conflicten met andere landen.  Is Oman een vrouwvriendelijk land? Absoluut!(...)
Lees verder

Oman maakt nieuwe winnaar bekend!

Hoera, we mogen weer een winnaar bekend maken! Dit keer gaat het om de gelukkige winnares van de actie van Oman in december. Elke maand maak je met Oman kans op het winnen van een Rituals giftcard van 50 euro door de minicursussen over dit sultanaat te maken.  In december(...)
Lees verder