TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Business Traveller & MICE Fair

Kom 13 september naar de 15e editie van de Business Traveller & MICE Fair in het nieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam. Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen,(...)
Lees verder

Digitale editie Business Traveller nu kosteloos te lezen

Beste zakenreizigers, beste lezers. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Meer dan ooit vinden wij het van belang om de zakenreiziger optimaal te informeren. Om die reden brengen wij de digitale editie van Business Traveller tijdelijk kosteloos uit. Uiteraard viel de luxe(...)
Lees verder

‘Bezoeken aan techreuzen zijn eye-openers’

Verslag RMC Travel
Welke invloed heeft marketing-automatisering op de dagelijkse praktijk? Deze vraag stond centraal tijdens de tweedaagse inspiratietrip naar Dublin die de Reis Management Club samen organiseerde met RED Online Marketing. Ruim honderd toerisme-professionals bezochten tijdens de eerste editie van(...)
Lees verder

En dit zijn de winnaars!

BTMF Awards 2019
Op de volgepakte Business Traveller & Mice Fair zijn zojuist de BTMF Awards uitgereikt. MICE Travel Personality of the Year werd Marjolein Blok-Dignum van MPI Nederland! Zij is uitgeroepen na een overleg van de jury bestaande uit een viertal voormalig winnaars van de Awards: Marijke Vink (...)
Lees verder

Top 5 must-do’s op de Maltese eilanden

De archipel Malta omvat naast het eiland Malta ook de eilanden Gozo, Comino, Manoel Island en een paar onbewoonde eilanden. En al mogen deze eilanden dan klein zijn (Malta is ongeveer net zo groot als het eiland Texel), er zijn weinig bestemmingen in de Middellandse Zee die kunnen tippen aan de(...)
Lees verder