TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 3 april 2023! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met heerlijke hapjes en een gezellige borrel. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!


Aftermovies - om nog even na te genieten (of juist geïnspireerd te raken)!

 
 
27 september 2021   4 april 2022   26 september 2022

Laatste toevoegingen:

Een kijkje op de nieuwe locatie

VIDEO
Deze vierde editie van TravDay op 3 april 2023 wil je niet missen! Door de integratie van onze Business Travel & MICE Fair wordt dit niet alleen de grootste editie ooit, maar we houden het event ook nog eens op een nieuwe locatie in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Meld je hier aan! (...)
Lees verder

TUI experiences

Vakantie is meer dan lekker eten, een goed hotel en aangenaam weer. Vakantie is het creëren van onvergetelijke momenten, het opdoen van unieke ervaringen en/of belevingen die bijblijven. Via TUI experiences kan jij als (mobiele) reisadviseur het totaalpakket bieden aan jouw klanten.
Lees verder

Sunny Cars

Kies voor je klant 100% zorgeloos rondtoeren met de ALL-IN-FORMULE van Sunny Cars. Zonder gedoe, geen extra kosten ter plaatse en wel optimaal verzekerd. Alle verzekeringen die nodig zijn tijdens de autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van 10 miljoen, een(...)
Lees verder

Vuelandia Travel Navigator

Ontdek in deze game course de diverse mogelijkheden van de gebruiksvriendelijke Vuelandia Travel Navigator, het slimme en uitgebreide online B2B booking platform voor reisagenten. Met de Travel Navigator kun je gemakkelijk real-time vliegtickets, hotels en autohuur zoeken en boeken in de(...)
Lees verder

Win een reischeque ter waarde van 100 euro!

De Vuelandia Travel Navigator is een in-huis ontwikkeld platform waarmee je gemakkelijk vliegtickets, hotels en autohuur in verschillende modules kunt zoeken en boeken. Ontdek de diverse mogelijkheden van dit gebruiksvriendelijke online b2b booking platform en maak kans op het winnen van (...)
Lees verder