TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 26 september 2022! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met heerlijke hapjes en een gezellige borrel. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!


Aftermovies - om nog even na te genieten (of juist geïnspireerd te raken)!

      

Laatste toevoegingen:

Eerste winnaars Seaside Collection bekend!

Zij gaan genieten van een heerlijk verblijf
Wie gaat er binnenkort genieten van een verblijf in de Seaside Collection hotels op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote? De eerste twee winnaars zijn bekend... en er volgen meer! Door deelname aan de gamecourse over Seaside Collection maak je kans op het winnen van een aantal nachten voor 2(...)
Lees verder

Win een verblijf op Lanzarote!

Verdiep je in de Seaside Collection hotels op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote en win een verblijf in Seaside Los Jameos op Lanzarote!   Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection, een hotelgroep die in 1969 werd opgericht door onze eigenaar: Theo Gerlach.(...)
Lees verder

TravDay Webmagazine

Met ruim 450 bezoekers en meer dan 90 exposanten was de voorjaarseditie op 4 april 2022 van TravDay opnieuw zeer geslaagd. Het is misschien wat onbescheiden om na twee edities meteen al te spreken van een traditie, vast staat wel dat TravDay zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot dé(...)
Lees verder

Een maand later: Terugblik

TravDay 4 april groot succes!
Met ruim 450 bezoekers en meer dan 90 exposanten was de voorjaarseditie van TravDay opnieuw zeer geslaagd. Het is misschien wat onbescheiden om na twee edities meteen al te spreken van een traditie, vast staat wel dat TravDay zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot dé ontmoetingsplaats voor de(...)
Lees verder

Friesland

Stap in de betoverende wereld van Friesland. Een eindeloze horizon, schone lucht en overal schittert het water je tegemoet. Haal even diep adem en geniet. Maak kennis met een Friesland dat jij nog niet kent en krijg een uniek kijkje in wat Friesland een bijzonder complete(...)
Lees verder