TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 2022 op 26 september! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een spetterend feest. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!

Laatste toevoegingen:

Lovende reacties voor eerste editie TravDay

Met bijna 600 bezoekers en 120 deelnemers namens 70 exposanten is de eerste editie van TravDay een doorslaand succes geworden. Het evenement in hotel Gooiland in Hilversum vond maandag plaats op initiatief van TRAVel Media, uitgever van onder andere TravelPro en TravMagazine. TravDay was het(...)
Lees verder

TravDay 2022

TravDay 2022, hét B2B event voor de hele reisbranche! By TRAVel Media Over dit evenement Kom 26 september 2022 naar TravDay in het Hotel Gooiland in Hilversum. Aanmelden kan nu en is geheel gratis!* Na een uitverkochte eerst editie van TravDay 2021, is het nu tijd voor TravDay 2022 welke(...)
Lees verder

Win een voucher voor een verblijf in Duitsland!

Ga met ons mee buiten de gebaande paden op een reis door Duitsland door middel van de gamecourse over onze oosterburen. Laat je betoveren door Duitsland en maak kans op een hotelvoucher voor twee personen voor twee nachten in het Best Western Hotel Lippstadt (Noordrijn-Westfalen). De(...)
Lees verder

Duitsland

Welkom bij de gamecourse over Duitsland. Laat je betoveren door onze oosterburen! WINNEN Doe je uiterste best op deze razendsnelle cursus, want wanneer je deze succesvol afrondt, maak je kans op het winnen van een hotelvoucher voor twee personen voor twee nachten in het Best Western Hotel(...)
Lees verder

Tunesië

Er is zoveel te zien en te doen in de diverse regio's van Tunesië: een grote verscheidenheid aan landschappen, een kustlijn van 1.250 kilometer, bezaaid met eilanden en archipels, fantastische tradities en gebruiken en een rijk historisch erfgoed. We laten je graag kennismaken met dit(...)
Lees verder