TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 3 april 2023! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met heerlijke hapjes en een gezellige borrel. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!


Aftermovies - om nog even na te genieten (of juist geïnspireerd te raken)!

 
 
27 september 2021   4 april 2022   26 september 2022

Laatste toevoegingen:

TravDay Webmagazine

Met ruim 450 bezoekers en meer dan 100+ exposanten was de najaarseditie van TravDay opnieuw zeer geslaagd. In onderstaand TravDay Webmagazine kijken we nog één keer terug op deze dynamische dag met leuke fotocollages, mooie video’s en inspiratie vanuit de standhouders. LEES HIER HET TRAVDAY(...)
Lees verder

Win een leuke TUI goodiebag!

De informatieve gamecourse over TUI hotelconcepten is speciaal gemaakt voor alle reisagenten die meer te weten willen komen over de 3 hotelconcepten van TUI: TUI MAGIC LIFE, ROBINSON en uiteraard het voornaamste merk TUI BLUE. Kom meer over deze hotelconcepten te weten(...)
Lees verder

TUI hotelconcepten

WELKOM bij deze gamecourse over de hotelconcepten van TUI: TUI MAGIC LIFE, ROBINSON en TUI BLUE! WINNEN Door deelname aan deze razendsnelle gamecourse, maak je kans op een TUI goodiebag!
Lees verder

De foto's (& aftermovie) van TravDay!

Nagenieten van de succesvolle derde editie
Met ruim 500 aanwezige branchegenoten is de derde editie van TravDay (opnieuw) een doorslaand succes geworden. In hotel Gooiland in Hilversum was het maandag gezellig druk en heerste een goede en optimistische sfeer. Na drie edities heeft TravDay zich ontwikkeld tot een gevestigd platform voor(...)
Lees verder

Derde editie TravDay wederom oer gezellig!

Opnieuw veel branchecollega’s op de been
Met ruim 500 aanwezige branchegenoten is de derde editie van TravDay (opnieuw) een doorslaand succes geworden. In hotel Gooiland in Hilversum was het maandag gezellig druk en heerste een goede en optimistische sfeer. TravDay werd dit najaar voor het eerst gecombineerd met de Mice- en(...)
Lees verder