TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 2022 op 26 september! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met zo veel mogelijk branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een spetterend feest. Laat deze gelegenheid dan ook niet voorbijgaan!

MELD JE HIER GRATIS AAN!


Aftermovie - om nog even na te genieten (of juist geïnspireerd te raken)!

Laatste toevoegingen:

Mississippi winnaar bekend!

Bekijk snel wie!
Het regent prijzen, ook in Mississippi! Of beter gezegd, in Nederland door deelname aan de cursus over Mississippi, die in het kader van TravDay werd gelanceerd. Wie er heeft gewonnen? Dat lees je hier! Door deelname aan de gamecourse over Mississippi, die tijdens TravDay werd gelanceerd,(...)
Lees verder

Ierland

Welkom in Ierland! We nemen je mee op een korte ontdekkingsreis naar dit fascinerende eiland aan de rand van Europa. Met dagelijkse vluchten naar Dublin, Cork en Belfast vanuit Nederland ben je in minder dan 2 uur vliegen op het eiland. Of neem je eigen auto mee en reis per ferry via(...)
Lees verder

Nagenieten van TravDay

VIDEO
Wat een dag! TravDay was een daverend succes, met meer dan 700 deelnemers, een dynamische beursvloer, heerlijk eten en drinken en entertainment waarbij de voetjes van de vloer gingen. Heerlijk om na 18 maanden elkaar weer te zien, te spreken en te feesten! Nog een keer nagenieten van TravDay?(...)
Lees verder

Reissector geniet van TravDay

Ontmoeten, omhelzen, energie en inspiratie
De eerste editie van TravDay is gisteren in Hotel Gooiland (Hilversum) met gejuich ontvangen door de reissector. Voor veel reisprofessionals was het de eerste keer in ruim anderhalf jaar dat zij elkaar weer spraken. De organisatie kreeg van de 600 bezoekers en 120 deelnemers namens 70(...)
Lees verder

Lovende reacties voor eerste editie TravDay

Met bijna 600 bezoekers en 120 deelnemers namens 70 exposanten is de eerste editie van TravDay een doorslaand succes geworden. Het evenement in hotel Gooiland in Hilversum vond maandag plaats op initiatief van TRAVel Media, uitgever van onder andere TravelPro en TravMagazine. TravDay was het(...)
Lees verder