TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 3 april 2023! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een 5* verblijf op de Malediven of Canarische Eilanden!

Zie jij het zitten om eens vertroeteld te worden in een vijfsterren hotel van de Seaside Collection op de Malediven of Canarische Eilanden? Nou, dat dachten wij ook! Door nu deel te nemen aan de cursus over Seaside Collection, maak je kans op het winnen van een verblijf van 5 nachten in Seaside Finolhu Baa Atoll Maldives of Seaside Palm Beach. Good luck! 

Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection, een hotelgroep die in 1969 werd opgericht door Theo Gerlach. Het begon met zijn idee om hotels te bouwen waar hij zelf graag zou vertoeven. Dit resulteerde in unieke hotels waar luxe wordt gevoeld op een onopvallende, ontspannen manier. In totaal twaalf exclusieve resort- en stadshotels op de Maldiven, de Canarische Eilanden, in Valencia en in Duitsland behoren tot het paraplumerk.

De 4 hotels op de Canarische Eilanden en het resort Finolhu Baa Atoll Maldives worden gekenmerkt door hun exclusieve ligging aan het strand, individuele architectuur, hoogwaardig management, uitstekende gastronomie en gepassioneerde gastvrijheid. Kom met ons mee om alles te weten te komen over de Seaside Collection-hotels op de Malediven en de Canarische Eilanden.

START DIRECT

WINNEN

Door deze cursus succesvol af te ronden, maak je kans op het winnen van de volgende prijzen:

  • Verblijf van 5 nachten voor 2 personen op basis van Halfpension in Seaside Palm Beach 5*, lid van Design Hotels 
  • Verblijf van 5 nachten voor 2 personen op basis van Halfpension en retourvlucht per watervliegtuig in Finolhu Baa Atoll Maldives 5*, lid van Design Hotels (tijdens tussen/laagseizoen)

Dus, zet 'm op!

Deze actie loopt tot en met zondag 5 maart 2023
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn