TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de volgende editie! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Win een beauty bag met Lufthansa

Hoe duurzaam is de Lufthansa Group en wat doet deze airline zoal om klimaatvriendelijker te vliegen? Ontdek het in de gamecourse over de Lufthansa Group en win een leuke beauty bag!

De Lufthansa Group neemt haar verantwoordelijkheid voor effectieve klimaatbescherming serieus - met een duidelijk omschreven pad naar CO₂-neutraliteit. We hebben onszelf ambitieuze doelen gesteld: onze uitstoot met 50% verminderen tegen 2030 (in vergelijking met het niveau van 2019) en CO₂-neutraal worden tegen 2050. De Lufthansa Group blijft haar portfolio van duurzame reisaanbiedingen uitbreiden en is sinds 15 februari 2023 de eerste luchtvaartgroep ter wereld die haar eigen tarieven aanbiedt voor klimaatvriendelijker vliegen: The Green Fares. 

WINNEN

Ontdek alles over klimaatvriendelijker vliegen met de Lufthansa Group door middel van de gamecourse en maak kans op het winnen van een van de vijf beauty bags! Zet 'm op!

START DIRECT

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn