TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 3 april 2023! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Win een reischeque ter waarde van 100 euro!

De Vuelandia Travel Navigator is een in-huis ontwikkeld platform waarmee je gemakkelijk vliegtickets, hotels en autohuur in verschillende modules kunt zoeken en boeken. Ontdek de diverse mogelijkheden van dit gebruiksvriendelijke online b2b booking platform en maak kans op het winnen van één van de drie reischeques ter waarde van 100 euro!

Vuelandia is al meer dan 10 jaar dé betrouwbare b2b partner binnen de reisbranche. Vuelandia ontzorgt, verbindt en faciliteert reisagenten en touroperators bij hun boekingen wereldwijd voor vluchten, accommodaties en autohuur. Met een groot aanbod van reisproducten en excellente services op gebied van consolidating en fulfilment. Het reserveren van vliegtickets, hotels en autohuur via Vuelandia doe je uiteraard zorgeloos, wij zijn namelijk aangesloten bij IATA, ANVR, SGR én SGRz.

Ontdek in de gamecourse de diverse mogelijkheden van de gebruiksvriendelijke Vuelandia Travel Navigator & winAlle vragen straks goed? Dan maak je kans op één van de drie reischeques ter waarde van 100 euroVeel succes!

Veel succes!

START DIRECT

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn