TravDay!

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de volgende editie! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een smaakvol pakket uit Aragón!

Ontdek Aragón, dé bestemming voor natuur, avontuur en totale ontkoppeling. Verdiep je in deze prachtige bestemming in het noordoosten van Spanje door middel van de cursus en maak kans op één van de drie rijkelijk gevulde manden met Spaanse producten ter waarde van € 100,-! 

Het is altijd volop genieten in Aragón, waar de beroemde schilder Francisco de Goya werd geboren, waar je kunt skiën in de beroemde skioorden van het Pyreneeëngebied en de typische gastronomie van deze regio kunt proeven, zoals wijnen uit het Somontano-gebied. Als je van cultuur houdt, kun je kloosters, kastelen, de Mudejar-architectuur en diverse monumenten bewonderen. Bovendien ligt dit deel van Spanje op de beroemde pelgrimsroute die bekend staat als de Camino de Santiago / Route van Sint Jacob.

Er zijn meer dan honderd vernieuwende initiatieven om op een andere manier van de landschappen en het erfgoed van Aragón te genieten. Gastronomische, culturele, actieve en gezinservaringen... Ontdek ze door middel van de cursus en win een prachtig pakket vol Spaanse lekkernijen ter waarde van € 100,-. De wijn en olijven komen uit de regio, dus zo waan je je een beetje in Aragón!

START DIRECT

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn