TRAVECADEMY SPECIALS

Vind de beste tips van experts!

Leer meer van de specialisten uit de branche en laat je inspireren! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM

Hier vind je diverse TravEcademy SPECIAL gamecourses boordevol informatie, tips en inspiratie voor jou! Kenners nemen je mee naar de leukste bestemmingen, accommodaties, (rivier)cruises en andere diensten op de wereld, die jij kunt aanbieden aan jouw klanten. 

SUCCES!

Laatste toevoegingen:

TravEcademy SPECIAL - Oost-Europa

In deze TravEcademy SPECIAL gamecourse nemen we je mee naar het oosten van Europa. Dit gebied is enorm divers door de prachtige landen en bezienswaardigheden. Van het ongerepte Roemenië tot de drie Baltische landen, Kroatië en Slovenië. Daarom praten de experts je bij. Laat je inspireren!
Lees verder

TravEcademy SPECIAL - Japan

In deze TravEcademy SPECIAL gamecourse nemen we je mee naar Japan. Dit unieke land wordt steeds populairder als vakantiebestemming. En dat is niet voor niets. Een paar redenen? De cultuur, de veiligheid, de behulpzaamheid en natuurlijk de fantastische keuken. Maar er zijn nog veel meer.(...)
Lees verder

TravEcademy SPECIAL - Riviercruises

In deze TravEcademy SPECIAL gamecourse benoemen we de trends in riviercruises. Volgens de riviercruisespecialisten wordt er steeds vaker gekozen voor een korte riviercruise. ‘Waar voorheen een zeecruise werd geboekt naar verre bestemmingen, kiest men nu juist voor een riviercruise wat dichter(...)
Lees verder

TravEcademy SPECIAL - Cruises

In deze TravEcademy SPECIAL gamecourse benoemen we nieuwe schepen, verantwoordelijk varen en microreizen. Wat zijn de trends en de tips van de experts in de cruise-branche? Wij praten je bij. Laat je inspireren!
Lees verder

TravEcademy SPECIAL - Luxe vakanties

In deze TravEcademy SPECIAL gamecourse benoemen we de favoriete luxe accommodaties van enkele luxe specialisten. Of het nou gaat om een enorme suite in een gerenommeerd resort of een kleinschalig hotel met een bijzondere service. Het draait vooral om de aandacht voor de bezoeker. Laat(...)
Lees verder