Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De zeven gastvriendelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Lisa. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Van muziekattractie naar muziekattractie

In Nashville hop je van de ene muziekattractie naar de volgende. Benieuwd waar Elvis en Dolly Parton hun grootste hits hebben opgenomen of hoe een nummer is opgenomen? Kom meer te weten over het muzikale verleden en heden van Nashville in een van de vele attracties met muziekthema, variërend(...)
Lees verder

Honky Tonk Highway van Nashville

Voor degenen die niet weten wat een honky honk is, leggen we het uit! Een honky tonk is een bar dat minstens één rocking podium bevat, verschillende koude dranken verkoopt en gratis entree en feestjes biedt die de hele dag en nacht duren. En in Nashville bedoelen ze dan ook 365 dagen per jaar!(...)
Lees verder

Tromgeroffel... de winnaars van de maand oktober!

Travel South USA
Het is tijd om de winnaars van de Travel South USA cursussen in de maand oktober bekend te maken. Zoals jullie weten maken we elke maand per cursus twee winnaars bekend. Deze maand is dit voor de cursus Alabama, Kentucky, Louisiana, New Orleans, North Carolina en de nieuwste cursus South(...)
Lees verder