Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Webinar North Carolina & South Carolina

Op donderdagmiddag 24 juni om 16.00 uur organiseert Travel South USA weer een Webinar. Dit keer gaan we op een virtuele roadtrip door North Carolina & South Carolina. Het thema is ‘eten’ (barbecue, seafood etc.), maar daarnaast worden uiteraard ook de vele highlights van deze staten(...)
Lees verder

Drie winnaars bekend!

Maar liefst drie mensen kunnen binnenkort een leuke goodiebag uit de VS verwachten, want Travel South USA deelt maandelijks uit aan de beste deelnemers aan hun cursussen. Afgelopen maand waren dit Michael Bovendeaard (manager bij TUI), Femke Koopman (reisadvseur bij Tioga Tours) en Ludwig(...)
Lees verder

En de goodies gaan naar...

Nog meer winnaars bekend!
Voor de Travel South USA staten Alabama & Louisiana vond op dinsdag 11 mei een webinar plaats. Tijdens de webinar werd je meegenomen op virtule roadtrip langs de highlights van deze twee staten. Daarnaast werd er een quiz gespeeld, waarbij een toepasselijke goodiepakket te winnen was.(...)
Lees verder

Winnaars goodiebags bekend!

Travel South USA deelt uit
Travel South USA verblijdt elke maand diverse winnaars met goodiebags, die hun cursussen succesvol hebben afgerond. Dit keer mogen we drie gelukkigen aanwijzen, die hebben deelgenomen aan de cursussen North Carolina, South Carolina en West Virginia! En de winnaars zijn... North Carolina –(...)
Lees verder

Buitenoase Alabama

Voor de buitenwereld hoeven avonturiers die op zoek zijn naar spanning niet verder te zoeken dan Alabama. Of je nu graag de ondergrondse wereld bewonderd of gewoon op zoek bent naar de volgende adrenalinestoot, Alabama is de plek waar je wilt beginnen. De Southeastern Caving(...)
Lees verder