Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika. Onder de eerste 75 aanmeldingen worden tien goodiebags verloot! MELD JE HIER AAN!
Lees verder

Win leuke goodies uit Arkansas

Naar wat voor soort avontuur je ook verlangt, 'THE NATURAL STATE' Arkansas staat klaar met uitgestrekte landschappen en kilometerslange gastvrijheid. Een reis naar Arkansas is anders dan alle andere. Ontdek het in de cursus en maak elke maand kans op een leuke goodiebag! Bekend als (...)
Lees verder

Arkansas

Naar wat voor soort avontuur je ook verlangt, 'THE NATURAL STATE' Arkansas staat klaar met uitgestrekte landschappen en kilometerslange gastvrijheid. Een reis naar Arkansas is anders dan alle andere. Ontdek het in deze cursus en maak elke maand kans op een leuke goodiebag!
Lees verder

Hoera, weer drie winnaars!

Door je te verdiepen in de zuidelijke staten van de Verenigde Staten, maak je elke maand kans op een Amerikaanse goodiebag. In augustus zijn weer drie reisprofessionals in de prijzen gevallen. Sta jij ertussen? Bart Baetens – Joker Reizen kim Schoemakers – Personal Touch Travel Vivien(...)
Lees verder

Weer drie winnaars bij Travel South USA

Travel South USA heeft weer een aantal cadeaupakketten uitgedeeld aan de beste deelnemers aan hun cursussen. De volgende gelukkigen kunnen binnenkort iets leuks op de deurmat verwachten: Joeri Delbaere - Product Manager Individual Tours USA & Canada bij Joker Reizen  Christiaan Haans -(...)
Lees verder