Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT

Laatste toevoegingen:

Win een leuke (luxe) goodiebag!

In de cursus 'Luxury & Authentic Stays in de Travel South regio' focussen we op de luxe en authentieke verblijven die je kan vinden in deze regio. Rond deze training af en maak elke maand kans op een geweldige goodiebag! In de cursus bezoeken we o.a. Kentucky,(...)
Lees verder

Bluegrass Music

Bluegrass Music is een muziekgenre dat eind jaren 40 is ontstaan in de Appalachen door de band Bill Monroe & his Blue Grass Boys. De naam Bluegrass Music is dan ook vernoemd naar deze band. Deze muziekgenre heeft veel weg van countrymuziek waar alleen gebruik wordt gemaakt van akoestische(...)
Lees verder

Bluegrass Music Hall of Fame & Museum

De Bluegrass Music Hall of Fame & Museum in Owensboro vertelt het verhaal van Bluegrass muziek op een moderne manier. Maak kennis met deze genre op een ludieke en interactieve manier door het museum en kom erachter dat deze muziek werd gebouwd op de fundamenten van gospel, jazz en blues(...)
Lees verder

Kentucky Derby Festival

De staat Kentucky staat onder andere ook bekend om de Kentucky Derby. Dit is een paardenrace die jaarlijks wordt gehouden in Louisville als afsluiter van de twee weken durende Kentucky Derby Festival. Tijdens deze twee weken komen verschillende evenementen voorbij, van vuurwerkshows tot parades(...)
Lees verder

Kentucky Bourbon Trail

In Noord-Amerika zijn er verschillende routes die je kan volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de Tennessee Music Pathways en de Mountain Music Trail in West Virginia. Een andere bekende route is de Bourbon Trail in Kentucky. Je begint in Louisville bij het Frazier Museum, het officiële startpunt van(...)
Lees verder