Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Travel South USA

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De gastvrije staten: Louisiana, Alabama, North Carolina, South Carolina, West Virginia, Kentucky, Missouri, Tennessee en de steden van de Rhythm of the South (ROTS) hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden! 


Nieuwsbrief: Meld je aan en ontvang maandelijks een leuke en informatieve nieuwsbrief van Travel South gevuld met: weetjes, tips en informatie over de zuidelijke staten van Amerika.


Travel South USA wordt vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanny of Vera. 


VIDEO UITGELICHT
Een belangrijk thema van de swingende staten in de Travel South Regio is muziek!

Laatste toevoegingen:

Win een weekend weg, cadeaubon of excursie!

Wil jij graag een weekendje weg, sportief shoppen of een leuk uitje beleven in de Biesbosch? Maak dan de online cursus over de natuur en outdoor mogelijkheden in de Travel South regio en maak kans op fantastische prijzen! De natuur in de Travel South regio is heel divers en(...)
Lees verder

Natuur & Outdoors in de Travel South regio

In deze cursus focussen we op de natuur en outdoor mogelijkheden van West Virginia, Tennessee en North Carolina. Simpelweg omdat we niet alle staten in één cursus kunnen bespreken. Dat neemt niet weg dat er ook in de andere staten Missouri, Arkansas, Louisiana, Alabama, South Carolina en(...)
Lees verder

Travel South USA winnaars van december!

Wat hebben weer een groot aantal mensen hun best gedaan op de Travel South USA cursussen. Afgelopen maand zijn twee winnaars geselecteerd door hun deelname aan o.a. de cursussen over Kentucky en Arkansas. Zij kunnen een leuke goodiebag verwachten, dus van harte gefeliciteerd!  De(...)
Lees verder

Charlotte, North Carolina

Op zo’n twee uur rijden ten zuiden van het Hanging Rock State Park ligt de charmante plaats Charlotte. Wandel door het authentieke centrum en bezoek onder andere NASCAR Hall of Fame, het amusementspark Carowinds en het U.S. National Whitewater Center. Of bezoek een van de gezellige terrasjes,(...)
Lees verder

Blue Ridge Parkway in North Carolina

De Blue Ridge Parkway is een scenic route dwars door een prachtig natuurlandschap. De route begint in de Great Smoky Mountains bij Cherokee, gaat langs Asheville, Blowing Rock en Roanoke en eindigt vlak bij het Shenadoah National Park in Virginia. Langs de weg vind je een van de oudste bergen(...)
Lees verder