Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

South Carolina

Een kustlijn zoals je dat in je dromen voorstelt. Prachtige zandstranden, een heldere zee en kleinschalige resorts langs de kustlijn.

Is je klant toevallig rond December in deze staat laat hem dan op tijd in Myrtle Beach zijn om Santa on the Beach te zien. In Myrtle Beach State Park zit de kerstman die graag met alle belangstellenden op de foto wil. En heb je het eenmaal vastgelegd dan is er nog volop vertier voor de hele familie in dit bruisende stadje.

Kijk hier voor meer informatie

Twee minder bekende stadjes zijn Florence en Aiken. Florence is een goede stop op weg naar Myrtle Beach. Je kan hier heerlijk shoppen, genieten van kunst en entertainment en is een goede combinatie van een small town met de sfeer van big city living.

Kijk hier voor meer informatie

Aiken ligt in Thoroughbred Country, een prachtig stuk van South Carolina. Ook hier is paardensport toonaangevend, het Thoroughbred ras is beroemd. Je vindt hier echt nog de charme van het Amerikaanse platteland met lieflijke dorpjes, oude ambachten in combinatie met de gezelligheid van een stad.

Kijk hier voor meer informatie

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn