Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Roadtrips

Het zuiden is een hartstikke geschikt voor een roadtrip vanwege de diversiteit en prettige afstanden. Rijd langs de spectaculaire kustlijn dwars door idyllische havenplaatsjes, volg de kronkelende bergwegen door de Appalachen en bezoek onderweg historische monumenten waardoor je meer leert over de geschiedenis van het zuiden. Je maakt kennis met diverse culturen en proeft deze mix ook terug in het lokale eten.

Bovendien is de Travel South regio goed bereikbaar. Er zijn rechtstreekse vluchten naar Atlanta, gelegen midden in de Travel South Regio waardoor je in korte tijd overal heen kunt reizen. Maar ook Washington D.C., Houston, Austin, Orlando en Tampa lenen zich goed als startpunt van een reis door deze regio. Of vlieg, via één overstap, naar steden als New Orleans, Memphis, Nashville, St. Louis, Charleston etc. Er zijn tal van mogelijkheden!

We willen graag de Civil Rights Trail route bij je onder de aandacht brengen. Vanuit Atlanta zit je binnen twee uur in Birmingham. Alabama biedt een aantal iconische en historisch belangrijke plaatsen uit de African American History. Deze indrukwekkende historie kan je combineren met de zuidelijke gastvrijheid, het heerlijke eten en de prachtige live muziek. Laat je verrassen door veelzijdig Alabama!

Veel meer inspiratie vind je hier!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn