Travel South USA

ONTDEK HET AUTHENTIEKE ZUIDEN

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Rijke geschiedenis van West Virginia

Van een voormalig geheime Amerikaanse bunker tot het huis van John Brown’s beroemde inval. De geschiedenis van West Virginia is rijk en divers! West Virginia is de enige staat die uit de Burgeroorlog is voortgekomen en heeft sindsdien een cultuur ontwikkeld die gevuld is met unieke historische bestemmingen.

Bezoek de musea Heritage Farm Museum & Village, Museum of Radio & Technology en het West Virginia State Museum. Zo is Heritage Farm een replica van de 19e-eeuwse Appalachian Village en stap je dus echt terug in de tijd. Het museum ligt in het charmante plaatsje Huntington. Vanaf Huntington rijd je in ongeveer drie uur naar de plaats Bramwell. Hier kunnen reizigers het Princeton Railroad Museum en Mercer County War Museum bezoeken. Na de opgedane kennis in deze musea kun je een wandeling maken door Clay Memorial Park. Hier kun je onder andere de eerste nederzetting uit 1775 bezoeken.

Ook een bezoek aan Blennerhassett Island Historic State Park is heel speciaal. Het Historical State Park ligt op een klein eilandje in de Ohio River. Stap aan boord van de sternwheeler riverboat in Point Park op 2nd Street in Parkersburg en vaar naar het eilandje. Zodra je op het eiland arriveert, lijkt het alsof je terug in de tijd gaat. Je vindt hier onder andere een Palladian Mansion. Palladian is een Europese stijl van architectuur geïnspireerd op de werken van de architect Andrea Palladio uit Venetië. Ook is er een museum van drie verdiepingen. Van prehistorische wapens tot sieraden en vreemde voorwerpen zoals "brandend glas". Bezoek ook de giftshop in het museum, want hier kun je allerlei beeldende kunst en ambachten kopen. Trek ongeveer drie uur uit voor een begeleide tour over het prachtige eiland. Het park is open van 1 mei tot en met het einde van oktober.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn