TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Nick wint met TUI!

Binnen een recordtijd van 31 seconden is Nick den Blanken, Retail Employee bij TUI, als winnaar uit de bus gekomen door zijn deelname aan de cursus TUI hotelconcepten op TravEcademy. Door het foutloos en razendsnel beantwoorden van alle vragen heeft hij een TUI goodiebag gewonnen. Deze(...)
Lees verder

Meer all inclusive, soloreizen en treinvakanties

​Onderzoek TUI naar reizen in 2023
TUI heeft onderzoek gedaan naar de trends en verwachtingen op het gebied van reizen en combineerde daarbij consumentenonderzoek met het zoek- en boekgedrag van eigen klanten. De reisorganisatie zette de belangrijkste bevindingen op een rijtje. Prijsbewuster dan ooit, meer all inclusive(...)
Lees verder

Extra TUI vluchten vanaf Groningen Airport Eelde

Aankomende zomer, in de periode van 11 juli tot en met 29 augustus 2023 zet TUI fly extra vluchten in vanaf Groningen Airport Eelde. In die periode vertrekt er iedere dinsdag en vrijdag een Boeing 767 – met ruimte voor 299 passagiers – vanaf Groningen naar Antalya. Manfred Lahey, Head of(...)
Lees verder

TUI investeert in laadpalen op ABC-eilanden

Met dank aan Fair Travel
TUI heeft dinsdag 20 december op Curaçao het startschot gegeven voor het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s op de ABC-eilanden. Het project wordt gefinancierd met een deel van de opbrengst van de verkoop van Fair Travel-reizen. Sinds de introductie van Fair Travel-reizen in 2021(...)
Lees verder

Jantine Beil verlaat TUI-salesteam

Maar gaat nieuwe uitdaging aan binnen TUI
Jantine Beil gaat een nieuwe uitdaging aan binnen TUI en verlaat het TUI-salesteam. “Het nieuwe jaar begint voor mij met een nieuw TUI-avontuur. Na ruim zestien mooie jaren ga ik het salesteam verlaten en start ik in het team van Tourist Boards & Partnerships als Account Implementation(...)
Lees verder