TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Ilse wint TUI e-game

TUI heeft samen met Curaçao Tourist Board Ilse van Langen-Biesbroek als winnaar van de e-game verrast met de hoofdprijs: een 9-daagse reis naar TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort met TUI fly. Nanette Heijne eindigde op de tweede plaats. Zij wint een voucher van TUI Experiences ter(...)
Lees verder

Wisseling van de wacht in salesteam TUI

Binnen het salesteam van TUI heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Accountmanagers Marieke Jansen en Antoin Klein Hofmeijer gaan ieder een nieuwe uitdaging binnen TUI aan. Jansen is sinds kort Retail Manager Commercial bij de TUI reisbureaus en Klein Hofmeijer vervolgt zijn carrière(...)
Lees verder

Proefvakantie TUI en Corendon groot succes!

Teller binnen één dag op 60.000
De proefvakantie van TUI en Corendon naar Gran Canaria heeft binnen één dag ruim 60.000 gegadigden opgeleverd.  Kort na de openstelling van de mogelijkheid om in te schrijven maandagochtend bleek al dat het hard zou gaan. Binnen twee uur na openstelling hadden zich 45.000 gegadigden gemeld(...)
Lees verder

Corendon en TUI met tweede testreis naar Gran Canaria

TUI en Corendon houden samen een tweede proefvakantie. Deze gaat begin mei naar Gran Canaria. Gegadigden voor de reis, mét bewegingsvrijheid, kunnen zich vanaf maandag 19 april inschrijven via de website van TUI of Corendon. De reis, met ondersteuning van ANVR, de overheid en het RIVM,(...)
Lees verder

TUI at Home kiest voor BAS by Fadiro

TUI at Home heeft een overeenkomst gesloten met BAS by Fadiro. Dat betekent dat de MRA’s van TUI at Home per mei 2021 overstappen naar BAS als backoffice oplossing. ‘De overstap past goed in de nieuw ingeslagen weg van TUI at Home, het verder ontwikkelen van een gedegen en professionele formule(...)
Lees verder