Vakantie Awards & Reisgala

Dé onderscheiding van én voor reisprofessionals

Al enige jaren reiken wij tijdens het Reisgala de Nederlandse Vakantie Awards uit. Zo ook tijdens het Reisgala op zaterdag 28 januari 2023 bij Hart van Holland te Nijkerk.

De Vakantie Award is een brancheprijs, wat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, wordt uitgenodigd zijn/haar stem uit te brengen. Daarmee worden de Vakantie Awards meer dan ooit een onderscheiding van én voor reisprofessionals.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Foto's van het Reisgala 2023

Het Reisgala 2023 zit er weer op. De Vakantie Awards werden uitgereikt, er werd een viergangen diner geserveerd, er was muziek, er werd gedanst en volop genetwerkt. Voor wie er niet bij was, of het gala normaals wil beleven: hier zijn de foto’s. Of Facebook vind je er ook nog een aantal.(...)
Lees verder

Aftermovie van het Reisgala 2023

Het Reisgala 2023 was weer een spetterende editie! Voor wie het gala nogmaals wil beleven, is er de aftermovie. Bekijk nogmaals de hoogtepunten en optredens, beleef de goede sfeer en hoor van de gasten hoe zij de avond hebben beleefd. Het eerste Reisgala in drie jaar was tot de laatste stoel(...)
Lees verder

De winnaars van de Vakantie Awards 2023...

Dit zijn ze!
Tijdens het Reisgala in Hart van Holland in Nijkerk zijn zaterdagavond 28 januari de Nederlandse Vakantie Awards 2023 uitgereikt. De foto's zijn op Facebook en hier te bewonderen! Het eerste Reisgala in drie jaar was tot de laatste stoel uitverkocht, met een recordaantal van ruim(...)
Lees verder

Eerste Reisgala in drie jaar telt recordaantal gasten

    Het Reisgala 2023, dat zaterdagavond in Hart van Holland in Nijkerk wordt gehouden, is opnieuw helemaal uitverkocht. Het gala, een initiatief van TRAVel Media, telt dit jaar meer gasten dan ooit tevoren: ruim 500. Het is de eerste keer sinds januari 2020 dat er weer een Reisgala(...)
Lees verder

Laatste kans!

Nomineer jouw bedrijf voor de Vakantie Awards 2023
De Vakantie Awards zijn terug tijdens het Reisgala op zaterdag 28 januari 2023 bij Hart van Holland in Nijkerk. Wil je kans maken op een Vakantie Award? Nomineer nu jouw bedrijf. Daarmee is de Vakantie Award een onderscheiding van én voor reisprofessionals. Hoe maakt jouw bedrijf kans om te(...)
Lees verder