Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Diner met een beetje tijdreizen in Tallinn

Een reis naar Tallinn komt het dichtst in de buurt van een tijdreis. Dankzij de geplaveide straten en de rode daken is de middeleeuwse sfeer een gegeven, maar je tijdreiservaring hoeft niet te stoppen in de Middeleeuwen. Deze historische Tallinn eetgelegenheden kunnen je terugvoeren naar elk(...)
Lees verder

Handige gids voor dé zomerhoofdstad van Estland

De zomer in Pärnu (Estland) is een waar genoegen: watersporten, een lang zandstrand, toprestaurants, bars en cafés aan het water en, niet te vergeten, tal van spafaciliteiten om uit te rusten en te ontspannen. Breng een hele week door of kom een weekendje langs - deze populaire badplaats heeft(...)
Lees verder

De natuurlijke keuze voor de groene reiziger

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie behoort de lucht in Estland tot de schoonste ter wereld. Met een bevolking van slechts 1,3 miljoen en meer dan de helft van het landschap bebost, is duurzaam reizen een tijdloze traditie, geen trend. De natuur is nooit meer dan 15 minuten weg en(...)
Lees verder

Estlands duurzame tweede stad

Tartu
Tartu is de op een na grootste stad van Estland en de thuisbasis van veel van de belangrijkste 'primeurs' van het land: de eerste universiteit, het eerste songfestival, en nu de eerste stad in Estland die deelneemt aan het 100 Climate-Neutral and Smart Cities initiatief van de(...)
Lees verder

Maak deze 5 fouten niet bij een bezoek aan Estland!

Bezoekers aan Estland maken soms deze vijf fouten. Dat is normaal - het is de eerste keer dat je Estland bezoekt, en niemand verwacht dat je het de eerste keer goed doet. Gelukkig word je door geen enkele van deze fouten het land uitgeschopt, hoewel ze je wel een blik van medelijden kunnen(...)
Lees verder