Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Bewonder de lichtshow van de natuur in Estland

De beste tijd van het jaar voor zonsondergangen in Estland? De lente en de vroege zomer. De dagen worden langer en de lucht verandert in alle tinten roze en oranje. De zonsondergang lijkt urenlang door te gaan. Tijdens de witte nachten van de zomer liggen de zonsopgang en -ondergang echter(...)
Lees verder

Wat te doen in de zomerhoofdstad van Estland

Elke zomer verandert Pärnu in een bruisende badplaats, druk met mensen, ongeacht de dag van de week of het tijdstip van de dag. Duizenden mensen worden aangetrokken door het zandstrand van de stad, de drukke evenementenkalender en de gezellige restaurants, cafés en bars. Het is geen wonder dat(...)
Lees verder

Vier midzomer als een local in Estland

Volgende week is een van Estlands belangrijkste feestdagen - midzomer! Midzomer, lokaal bekend als Jaanipäev, wordt elke zomer gevierd op 23 en 24 juni. Stadsbewoners trekken naar het platteland, en in dorpen in heel Estland worden feesten georganiseerd met vreugdevuren en livemuziek.  De(...)
Lees verder

Geweldige uitstapjes voor kinderen in Estland

Kinderen in Estland, en waarschijnlijk overal, zijn dol op praktische ervaringen. Ze willen aanraken, horen, ruiken, rennen en springen. Estland is een geweldige bestemming om te leren - en te spelen! - tijdens de zomervakantie. Er zijn tal van interactieve tentoonstellingen en musea in(...)
Lees verder

Nieuwe MICHELIN-sterren voor restaurants in Estland

De internationaal gerenommeerde MICHELIN-gids heeft 31 restaurants in Estland erkend, het eerste Baltische land dat in de prestigieuze gids is opgenomen.    De volgende restaurants ontvingen elk één MICHELIN-ster. Deze restaurants zijn erkend voor ingrediënten van topkwaliteit en(...)
Lees verder