Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Dwaal door de natuur en spot wilde dieren in Estland

Naast dat Estland veel hippe veelzijdige steden heeft die het bezoeken meer dan waard zijn, is in Estland de natuur nooit ver weg. Zodra je de stad uit bent en een stap in de natuur zet, omsluit die je en voel je je meteen in een andere wereld. Estlanders zijn erg trots op hun natuur en doen er(...)
Lees verder

Maak kennis met de Eurovisie 2021-deelnemer van Estland

Ben jij ook helemaal into het Eurovisie Songfestival 2021? De Estse deelnemer Uku Suviste in ieder geval wel! Volg hem door zijn geboorteplaats Tallinn en krijg een voorproefje van zijn nummer 'Lucky one'. Hij zal optreden in de tweede halve finale op 20 mei om 21.00 uur (CEST)(...)
Lees verder

Destination Estonia Onlive 2021

Meld je aan!
Estland is zich klaar aan het maken om je te ontvangen. Ga lekker achterover zitten, en ervaar Destination Estonia Onlive 2021. Experience Edition. Een live presentatie met virtuele tours speciaal voor toeristische professionals en touroperators! Als je nieuwsgierig bent naar Estland als(...)
Lees verder

Een paradijs voor wandelaars!

Rondwandelingen van Estland
Voor zowel ervaren wandelaars als amateurwandelaars zorgen cirkelvormige wandelpaden in Estland ervoor dat je minder hoeft na te denken over navigeren en meer kunt genieten van de gevarieerde landschappen om je heen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het terugvinden van je(...)
Lees verder

Kampeertips voor Estland

Tijdens een roadtrip van drie weken door Estland hebben Anna en Lucas van Rugged Roadtrips 4.000 kilometer afgelegd om verschillende uithoeken van het land te verkennen. Onderweg leerden ze het uitgebreide en goed onderhouden netwerk van gratis openbare campings in Estland kennen. Het is(...)
Lees verder