Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Geniet van de wilde schoonheid van Estland

Is heel Estland één nationaal park? Nee? Maar bossen vind je altijd voor de deur en alles ziet er zo groen uit, zelfs in de steden. De rauwe kracht van bossen en moeraslandschappen trekt steeds meer bezoekers naar de 6 diverse nationale parken van Estland. Laten we de bewoners van een(...)
Lees verder

Nieuwe musea en attracties in Estland

Of je nu historisch of cultureel nieuwsgierig bent, of gewoon van sightseeing houdt, je zult zeker enkele van de nieuw geopende attracties van Estland vinden die de moeite waard zijn. Dit omvat nieuwe uitbreidingen van het Wittenstein Time-centrum met tentoonstellingen over 19e-eeuwse farmacie(...)
Lees verder

Linda wint verblijf in Estland!

Je kon door deelname aan de cursus over Estland een heerlijk verblijf in Estland winnen en inmiddels is bekend wie deze prijs in de wacht heeft gesleept! Linda Rens van The Travel Club mag gaan genieten van 2 nachten in het Meriton Spa hotel in Tallinn, 1 nacht in het Lydia hotel(...)
Lees verder

Wakker worden met vogelgezang

Top onvergetelijke plekken om te verblijven
Als jouw klanten gedroomd hebben van slapen in een boomhut, 's ochtends languit in een ton (zoals Diogenes) of 's ochtends koffie drinken in een windmolen, dan is Estland deze zomer hun bestemming! We delen graag de meest eigenzinnige, meest fantastische/ongelooflijke(...)
Lees verder

Dwaal door de natuur en spot wilde dieren in Estland

Naast dat Estland veel hippe veelzijdige steden heeft die het bezoeken meer dan waard zijn, is in Estland de natuur nooit ver weg. Zodra je de stad uit bent en een stap in de natuur zet, omsluit die je en voel je je meteen in een andere wereld. Estlanders zijn erg trots op hun natuur en doen er(...)
Lees verder