Visit Estonia

Maak kennis met ons prachtige Estland!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

WELKOM IN ESTLAND

Estland is een land met veel verschillende gezichten. Hier vind je afwisseling tussen stad en natuur, het vasteland en de eilanden. Ontdek het oude centrum van Tallinn met haar bruisende, moderne kant. Estland geeft je het gevoel van ruimte. Hier is zoveel te beleven dat je het eigenlijk zelf moet ervaren.

Laatste toevoegingen:

Estse traditionele sloep toegevoegd door UNESCO

De traditionele Estse korjaal (bekend als haabjas) is toegevoegd aan de UNESCO-lijst van cultureel erfgoed. Deze zogenaamde 'boomstamboten' zijn bijzonder nuttig tijdens het vijfde seizoen van Estland, wanneer de laaggelegen gebieden worden overstroomd door hoog water. (...)
Lees verder

Beleef kerst in Estland

Met de winter voor de deur is het kerst in Estland en er zijn zoveel manieren om de feestdagen te vieren! Een van de beste manieren om van de winter te genieten is door de kerstmarkten van Estland te bezoeken. Loop langs de marktkraampjes en snuif de geur van glühwein en peperkoek op terwijl je(...)
Lees verder

Bezoek Tallinn en stap in een sprookje

Beleef een winter vol magie en vrolijkheid in Tallinn! In de sfeer van een middeleeuwse stad, omringd door middeleeuwse kerken, marktkraampjes en traditionele gerechten, heeft het seizoen zich nog nooit zo vol verwondering en betovering gevoeld. De kerstmarkt van Tallinn trekt mensen van over(...)
Lees verder

Geniet van de adventskalender van Visit Estonia!

Kerstmis is een tijd om te delen! Visit Estonia heeft opnieuw een speciale adventskalender gemaakt om fans te helpen meer te ontdekken over de Estse winter en hoe je kerst op zijn Ests kunt vieren. Bij elke datum op de kalender vinden bezoekers virtuele ansichtkaarten met verrassende en(...)
Lees verder

Tal van evenementen in Estland deze maand

Deze maand vinden in Estland tal van evenementen en tentoonstellingen plaats. In Tallinn zal het Black Nights Film Festival (PÖFF) verschillende wereldpremières tonen, terwijl het Vabamu Museum een nieuwe tentoonstelling zal organiseren die focust op de e-historie van Estland en zijn(...)
Lees verder