Vuelandia

Hét warenhuis voor de reisindustrie

Airlines, Accommodaties, Autohuur, Zakenreizen, Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Welkom in de wereld van Vuelandia!
 
Vuelandia is trots om nieuwe sponsor te zijn voor de ZRA verkiezing. Als zelfstandig reisagent ben je altijd op zoek naar partners die jou goed en professioneel kunnen ondersteunen. Vuelandia presenteert je de Travel Navigator waarop je snel en uitgebreid kunt zoeken, vergelijken & boeken voor vliegtickets, hotelovernachtingen en huurauto’s.

Vuelandia levert aan (zelfstandig) reisagenten en reisorganisaties diverse Reisproducten zoals vliegtickets, hotels en autohuur. Daarnaast standaard of op-maat gemaakte Travel Booking Software die wij zelf hebben ontwikkeld. De Travel Navigator is bijvoorbeeld zo'n een slimme, complete omgeving die onmisbaar is voor iedere reisagent die reizen wilt verkopen. Via één omgeving kun je eenvoudig en snel vliegtickets, hotel & accommodaties en huurauto’s zoeken, vergelijken & boeken.
 
Als reisgroothandel beschikt Vuelandia over een groot online platform waarin je gemakkelijk verschillende reisproducten modulair kunt boeken. Dit doen wij al vanaf 2012 en intussen biedt de Travel Navigator toegang tot alle IATA luchtvaartmaatschappijen, 700.000 hotels, wereldwijde autohuur, excursie mogelijkheden en meer. Veel reisagenten en touroperators hebben daarom intussen hun weg gevonden naar Vuelandia en ook jou helpen wij graag aan goede reisoplossingen voor je klant.
 
De ontwikkelingen in de reisbranche gaan razendsnel en Vuelandia schakelt snel met telkens nieuwe opties en in het systeem waar mee jij ook goede sier kan maken met cross- en upselling mogelijkheden naar de reizigers. Het helpt je met een goed voorstel naar de klant en de garantie op een perfect uitgevoerde reis. 

Vuelandia zorgt er zo voor dat je in ieder geval ready & set bent voor de deelname aan de verkiezing. Wij wensen jou veel succes!

CONTACT
T: 0900 - 440 00 00
E: sales@vuelandia.com

Bereikbaar op alle werkdagen (ma t/m vr - 09:00 - 17:30 uur) en 24/7 in geval van spoed
Locatie: Kruisweg 478, 2132 LA Hoofddorp - Nederland

Laatste toevoegingen:

Samenwerking Vuelandia en Miles Attack

Vuelandia en Miles Attack laten weten dat er deze week een exclusieve samenwerkingsovereenkomst is gesloten voor het autohuurproduct Flexible Autos van Vuelandia. Zowel Mikel van Nimwegen (mede-oprichter/-eigenaar Vuelandia) als Sandra van der Wal (Country Manager Benelux Miles Attack) laten(...)
Lees verder

Geen GDS-toeslag via Vuelandia op KLM Werelddeal Weken

KLM heeft besloten de NDC channel differentiation door te voeren op de aangekondigde KLM Werelddeal Weken welke 9 januari start, wat inhoudt dat de eerste vier dagen alleen boekbaar zijn via KLM.com en NDC-connected partijen, zoals Vuelandia. Tickets die vallen onder de aanbiedingen van de(...)
Lees verder

Vuelandia en Isropa Reizen starten samenwerking

Vuelandia en Isropa Reizen zijn met veel genoegen en vertrouwen een samenwerking gestart. Ton Vendrig (directeur van Isropa Reizen): '2019 was voor ons het jaar van de ommekeer. De systemen zijn stabiel en we hebben in 2019 de groei gerealiseerd zoals gewenst. Belangrijk hierin is de koppeling(...)
Lees verder

Eenvoudig toegang tot de wereld van reizen!

Traveltechnologie van Vuelandia
Vuelandia levert aan (zelfstandig) reisagenten en reisorganisaties diverse reisproducten zoals vliegtickets, hotels en autohuur. Daarnaast standaard- en opmaat gemaakte Travel Booking Software welke door Vuelandia zelf is ontwikkeld. De Travel Navigator is bijvoorbeeld zo'n een slimme en(...)
Lees verder

Car rental

Flexible Autos (Vuelandia Car) behoort tot één van de toonaangevende aanbieders van autohuur. Via ons boek je alle soorten huurauto’s van diverse autoverhuurmaatschappijen in meer dan 120 landen en 22.000 locaties wereldwijd. De voorwaarden en de mogelijkheden van onze leverancier(...)
Lees verder