Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

BBI haalt kerstman op

Eerste vlucht naar Scandinavian Mountains
BBI Travel gaat tijdens zijn eerste vlucht met Transavia naar Scandinavian Mountains de kerstman in Zweden ophalen. De eerste vlucht naar het wintersportgebied op de grens tussen Noorwegen en Zweden vertrekt zondag 19 december vanaf Groningen Airport Eelde. Aan boord zijn de eerste(...)
Lees verder

Zweedse bestemmingen achter die rare IKEA productnamen

Ontdek het origineel
Bolmen, Järvfjället, Skärhamn, Kallax en Toftan. Verwonder je je ook al jaren over de vreemde productnamen van IKEA en heb je er moeite mee om ze uit te spreken?  Wist je dat deze wereldwijde meubelgigant hun producten vaak naar echte plaatsen in Zweden vernoemt*? Nu wil Zweden je (...)
Lees verder

Een duik in Zuid-Zweden

Het seizoen van de koude badhuizen
Het seizoen van koud baden is deze maand weer van start gegaan in Zweden. Koud baden wordt beschouwd als een effectieve remedie tegen verschillende lichamelijke en geestelijke kwalen. Vooral in het zuiden van Zweden – in de regio’s Skåne, Småland en op het eiland Öland – is deze diepgewortelde(...)
Lees verder

Zweden introduceert vliegveldtransfer per hondenslede

Vanuit het vliegtuig direct de hondenslede op om 15 minuten later op je vakantiebestemming aan te komen en direct de latten onder te binden: deze unieke wintersportdroom wordt waargemaakt in de Zweedse regio Dalarna. Dalarna maakt deze winter meer wintersportdromen waar. De regio in Midden(...)
Lees verder

Zweedse winter - een onvergetelijke winterbeleving

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Zweden biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring in de winter. Sneeuwscootertochten, rendieren, schaatsen, het noorderlicht, de sami cultuur, sledehondsafari's, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en de rode Zweedse huisjes in een wit(...)
Lees verder