Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Bijna 400 jaar oud Zweeds oorlogsschip ontdekt

Zweedse scheepsarcheologen hebben het wrak van het Zweedse oorlogsschip Äpplet (de Appel) uit 1629 gevonden. Al in december 2021 werd bij het eiland Vaxholm voor de kust van Stockholm een zeer groot scheepswrak ontdekt. Pas sinds eind oktober 2022 weten Zweedse onderzoekers na een lang(...)
Lees verder

Göteborg opnieuw de meest duurzame bestemming ter wereld

Göteborg is voor de 6e keer op rij uitgeroepen tot meest duurzame bestemming ter wereld. Op woensdag 9 november werden de resultaten van de Global Destination Sustainability Index 2022 bekendgemaakt. De Index (GDSI) is een ranglijst op het gebied van duurzaamheid. Jaarlijks doen hier(...)
Lees verder

De perfecte tijd om het Noorderlicht te aanschouwen

Nu of nooit!
Van eind september tot begin april kun je in Noord-Zweden het Noorderlicht aanschouwen. De kans om deze intense lichtshows te zien, is tegenwoordig groter dan vroeger. "We zitten in een zonnecyclus die naar verwachting in juli 2025 zijn hoogtepunt bereikt", aldus Zweedse experts. Dit betekent(...)
Lees verder

Direct naar de sneeuw in Zweden

Charters vanuit Amsterdam en Groningen naar de regio Jämtland - Härjedalen
De regio Jämtland en Härjedalen bestaat uit twee aangrenzende provincies die zoveel gemeen hebben dat ze vaak gecombineerd genoemd worden als ‘Jämtland Härjedalen’. Het adembenemende landschap ligt op een hoogte van 63 ° noorderbreedte in het centrale-westen van Zweden en omvat bergen,(...)
Lees verder

De grootste kerstmarkten van Zweden op een rij

Op de website van Visit Sweden hebben ze een overzicht gemaakt van de mooiste en grootste kerstmarken van Zweden. Nu de dagen in Zweden weer korter worden en de nachten langer, maken de Zweden hun huizen weer gezellig voor de Kerst. De Zweedse Kerst begint eigenlijk al vanaf de start van de(...)
Lees verder