Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Zuid-Zweden klaar voor Nederlandse kampeerder

Zuid-Zweden maakt zich op voor het komende kampeerseizoen. Kamperen is al jaren met stip de populairste vakantievorm onder Nederlanders in dit deel van Zweden. De campingbezetting nam een vanzelfsprekende duik tijdens de twee Corona-jaren. Toch registreerde de sector vorige zomer ruim 51.000(...)
Lees verder

Visit Sweden wint Goud in Cannes

Visit Sweden heeft op 22 juni in het Franse Cannes een Lion d'Or (gouden leeuw) gewonnen met de originele, reclamecampagne 'Discover the originals'. Deze belangrijke reclameprijs, de Lion d'or is toegekend in de categorie 'Creatieve strategieën'. De prestigieuze prijs(...)
Lees verder

Golden Travel Destination Award voor Zweden

Bezoekers van het land Zweden hebben 129 reviews op Reisgraag.nl geplaatst. Het land scoort gemiddeld bij reizigers een 8,2. Met dit zeer hoge cijfer wint Zweden de Golden Travel Destination Award! Reactie van Anne Tusveld (Area & Pressmanager van Visit Sweden Benelux): “Dank Reisgraag(...)
Lees verder

10x unieke accommodaties in Zuid-Zweden

Het zuiden van Zweden biedt een flink aantal verrassende accommodaties deze zomer. Het grootste aandeel Nederlanders verblijft in Zweden met name op campings of in vakantiehuisjes, maar de vraag - en daarmee ook het aanbod - verschuift ook richting bijzondere overnachtingen. De regio's Skåne,(...)
Lees verder

Eco-Adventures in Zweden

Duurzame outdoor activiteiten
Outdoorbedrijf Eco-Adventures organiseert spannende outdoor avonturen in Nationaal park Fulufjället. Het bedrijf biedt meerdaagse kanoreizen aan, korte wandelarrangementen, raften naar de hoogste waterval van Zweden en nog veel meer. De wateractiviteiten in de zomer worden spannende(...)
Lees verder