Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Zweden wil meeste coronamaatregelen opheffen

Na Denemarken wil ook Zweden de coronamaatregelen grotendeels opheffen. De beperkende maatregelen bij openbare evenementen als concerten, voetbalwedstrijden en privéfeesten zouden op 29 september worden opgeheven. Ook het advies om thuis te werken wordt ingetrokken. ‘Dankzij een(...)
Lees verder

Västervik verkozen tot beste Zweedse zomerbestemming 2021

De Zweedse kustplaats Västervik is verkozen tot beste zomerbestemming van 2021. De stad in Småland wint de titel voor het tweede jaar op rij na een verkiezing op het gerenommeerde Zweedse reisplatform Reseguiden. Het afgelopen jaar stond ook voor de Zweden in het teken van vakantie in(...)
Lees verder

Zweden op geel!

Välkommen tillbaka! De populaire Zweedse vakantieregio's Småland, Skåne en Dalarna verwelkomen Nederlandse reizigers weer vanaf 1 juli 2021, omdat het reisadvies weer van oranje naar geel is veranderd. Dat betekent dat de regio's zich opmaken voor een lange Zweedse zomer.  De(...)
Lees verder

BBI Travel deze winter vanaf GAE naar Scandinavian Mountains

BBI Travel vliegt deze winter vanaf Groningen Airport Eelde naar Scandinavian Mountains. Luchtvaartmaatschappij Great Dane Airlines voert de vluchten uit. De eerste vlucht staat gepland voor 19 december 2021. De vluchten worden wekelijks uitgevoerd op de zondag. In het hoogseizoen wordt er ook(...)
Lees verder

Op veilige afstand genieten in de natuur van Dalarna

De Zweedse regio Dalarna is - in afwachting van code geel en groen - helemaal klaar voor de Nederlandse vakantieganger. De zomers in Midden-Zweden zijn lang. Veel langer dan op veel andere plekken in Europa. Vakantiegangers in de regio Dalarna profiteren van de voordelen die de lange, lichte(...)
Lees verder