Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

VISIT SWEDEN

Staan jouw klanten straks oog in oog met de Koning van het Woud? Het kan in de rijke Zweedse natuur! Bezorg ze een actieve vakantie: van raften tot kajakken, hiken of kamperen op een onbewoond eiland. Bungel met je voetjes uit de hangmat, ren door het gras en plons in je eigen meertje... Zweden verwelkomt je! 

Laatste toevoegingen:

Nieuwe Edible Country tafel op het eiland Ven

PROEF DE NATUUR
Eten middenin de natuur. Dat kun je aan de tafels van Edible Country. In Skåne is sinds kort een derde tafel te vinden, die staat op het eiland Ven. Dit kleine eiland in de Sont tussen Denemarken en Zweden is een populaire fietsbestemming. De tafel wordt gerund door House of Ven. ‘The Edible(...)
Lees verder

Nieuw fietshotel nabij Isaberg Mountain Resort

Aan de andere kant van Småland - in het noord-oostelijk deel - opent een gloednieuw fietshotel: Hestra Guesthouse. Het kleinschalige hotel richt zich volledig op fietsliefhebbers met alle faciliteiten die fietsers nodig hebben: afsluitbare garages, droogruimtes, gereedschapsstations en zelfs(...)
Lees verder

Nieuwe trailbike-gebieden in Zweden

In voor wat actie in de Zweedse natuur? Ga voor een rondje 'stigcykling', oftwel trailfietsen. BikingSouthEast is een netwerk van mountainbikeroutes in het oosten van Småland en op het eiland Öland. Binnenkort lanceert het netwerk drie nieuwe trailbike routes. Daarmee komt het totaal aan(...)
Lees verder

Slaap in de mooiste natuuraccommodaties

Het zuiden van Zweden focust zich sterker dan ooit op natuur. Genieten van rust en ruimte, dat is wat telt. De regio's Skåne en Småland zijn al jaren populaire bestemmingen bij veel Nederlanders: het is dichtbij en je kunt er simpel de drukte vermijden. En dat is - zeker in Covid-19 tijden -(...)
Lees verder

Dalarna - ideaal voor een duurzame vakantie

Dalarna biedt een rijk en gevarieerd aanbod van zowel natuur- als culturele ervaringen. De focus op duurzaamheid is voelbaar op elk niveau en is breed verbonden met het culturele erfgoed en de verbondenheid met de natuur die hier te vinden is. In maart 2021 werd aangekondigd dat Zweden de(...)
Lees verder