Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Digitale Travel Trade catalogus

Visit Sweden presenteert met trots de online Travel Trade-catalogus met 24/7 toegang tot de nieuwste updates en informatie over de mooiste bestemmingen in Zweden, waaronder hotels, activiteiten, musea en meer. Het zoeken naar producten is eenvoudig en kan per regio, seizoen of type activiteit worden gedaan. Daarbij wordt ook een volledige productbeschrijving geleverd, evenals alle praktische informatie, en dat allemaal in je eigen taal. En als je op zoek bent naar meer producten, kijk dan op de Engelse website.

De nieuwe online catalogus maakt het touroperators en reisagenten gemakkelijker dan ooit om met Zweden te werken. Alle reisproducten verzameld op één plek!

Direct naar de online Travel Trade-catalogus

Foto:  Lieselotte van der Meijs/imagebank.sweden.se
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn