Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Accommodaties

Houden jouw klanten van comfortabele hotels, knusse bed&breakfasts, typische rode stuga's of zijn ze meer van het kamperen? Je vindt in Zweden een verscheidenheid aan accommodaties, voor ieders smaak en portemonnee.

Er zijn volop uitstekende hotels in alle prijsklassen, maar als jouw klanten liever in een wat bescheidener verblijf logeren, kun je kiezen voor een eenvoudig campinghuisje of eigen tent. Overnacht in een grote stad of in een dorpje hoog in de bergen, in een boomhut of statig kasteel. Of neem je eigen onderdak mee en zet je camper op een mooi plekje aan een Zweeds meertje of je tent op een van de vele campings. Neem je roomservice of een slaapzak, in Zweden is de keuze aan jouw klanten! 

Foto: Jonas Ingman/imagebank.sweden.se
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn