Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Kamperen

Zweden herbergt meer dan vierhonderdvijftig campings van de Nationale Zweedse Campingvereniging in Zweden, dus er zijn voldoende opties voor jouw klanten met caravan of camper. Rijd of kampeer onder de middernachtzon in Zweeds Lapland, kampeer in een gigantisch bos of naast talloze meren overal in het land en aan het strand in het zuiden, oosten en westen.

De seizoenen
In Zweden is het lenteseizoen van maart/april tot mei, het zomerseizoen van juni tot augustus, het herfstseizoen van september tot oktober/november en het winterseizoen van november/december tot maart/februari.

Dit varieert natuurlijk een beetje, omdat Zweden zo'n groot land is en je in het hoge noorden binnen de poolcirkel zit. Vanwege de Golfstroom heeft Zweden over het algemeen een mild klimaat, met zomertemperaturen van + 20C in het hele land. Zweden is dus echt niet zo koud als je misschien denkt. Het hoogseizoen voor kamperen in Zweden is juni en juli en het grootste deel van het land geniet in de zomermaanden van ongeveer twintig uur daglicht. En ja, in het hoge noorden zijn er periodes dat de zon in de zomermaanden niet ondergaat en je kunt genieten van je favoriete drankje onder de middernachtzon. Tijdens de herfst begint het kwik te dalen, dus zorg ervoor dat de verwarming in je caravan of camper het doet!

Wat kun je verwachten?
Zweden is een groot land met een grote natuur en ervaringen in de grote stad - de keuze is aan jouw klanten. Je hebt de laatst overgebleven echte wildernis van Zweeds Lapland - een uitgestrekt gebied van gletsjers, bergen, poolvlaktes, toendra's en dieren in het wild. Aan de westkust kun je de drukte van het stadsleven in Göteborg combineren met de kust van Bohuslän en de archipel; beroemd om zijn vissersdorpjes aan de kust, sprankelende eilanden, maar ook kreeft, garnalen, oesters en mosselen van wereldklasse. Of wat dacht je van de meest zuidelijke regio van Zweden: Skåne, beroemd om zijn landbouwvlaktes, en de stad Malmö, verbonden met Kopenhagen door de magnifieke Sontbrug - het decor voor de televisieserie ‘The Bridge’.

SCR Zweedse Camping info
De Nationale Zweedse Campingvereniging heeft meer dan 400 campings in Zweden als leden. De campings zijn verspreid over Zweden en bieden meer dan 75.000 kampeerplaatsen en 9.000 cottages en huisjes.

Gebruik de Camping Key Europe om toegang te krijgen tot meerdere kortingen en aanbiedingen met betrekking tot kamperen. Meer informatie is te vinden op campingkeyeurope.se. Camping Key Europe is beschikbaar via een telefoonapp en kost 160 SEK / jaar.

Aan de app zijn een aantal speciale aanbiedingen gekoppeld, bijvoorbeeld kortingen op veerboten van en naar Zweden. De kaart omvat ook een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor jouw klanten tijdens een verblijf op de camping. Sommige Zweedse campings accepteren ook Camping Card International, CCI.

Kijk hier voor meer informatie over kampeermogelijkheden in Zweden.

Foto: Clive Tompsett/imagebank.sweden.se
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn