Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Bereikbaarheid

Wat gaat het worden? Met het vliegtuig, de trein of met de auto? En kiezen jouw klanten voor een overtocht per ferry of rijden ze over de brug? Zweden ligt dichterbij dan je denkt. Sinds de opening van de Öresundbrug op 1 juli 2000 is de reis met trein, auto of camper van Nederland naar Zweden veel gemakkelijker geworden. De zestien kilometer lange brug en tunnel verbindt de hoofdstad van Denemarken met Zweden’s derde stad Malmö. Zweden is dus dichterbij dan Zuid-Frankrijk of Italië!

Via de Öresundbrug
Sinds de opening van de Öresundbrug op 1 juli 2000 is de reis met eigen auto of camper van Nederland naar Zweden veel gemakkelijker geworden. De 16 kilometer lange brug en tunnel verbindt de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, met Malmö in Zweden. De brug bestaat uit een spoorlijn met daarboven een autoweg. 

Met de auto naar Zweden
Je rijdt via de brug naar Malmö naar Zweden of je kiest voor een van de verschillende ferryverbindingen van Stena Line, TT-Line en Scandlines. De afstand Utrecht - Zuid-Zweden is ongeveer 800 km (via de veerverbinding Puttgarden - Rödby en Öresundsbrug). Lees hier alles over de verschillende autoroutes.

Vliegen naar Zweden
Met het vliegtuig naar Zweden kan natuurlijk ook. Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen, zoals SAS en KLM die dagelijks naar Stockholm, Göteborg en Kopenhagen vliegen. Via Kopenhagen is een goede manier om snel en gemakkelijk het zuiden van Zweden te bereiken. Vanaf Kopenhagen Airport ben je per trein binnen 22 minuten in Malmö. 

Met trein naar Zweden
Voor wie genoeg tijd heeft en graag comfortabel reist, is de trein een goed alternatief. Je kunt gemakkelijk opstappen op diverse stations in Nederland en België. Bovendien zijn er speciale goedkopere ticketaanbiedingen tijdens de vakantieperiodes. Met ICE International en/of Intercity Berlijn reis je via Hamburg naar Kopenhagen en door naar Malmö .Meer informatie vind je bij NS International of Deutsche Bahn.

Met de bus naar Zweden
Een busreis is de goedkoopste manier om naar Zweden te reizen. Meerdere keren per week is er een directe busverbinding vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. Voor meer informatie:

  • Eurolines Nederland: tel: +31-20-560 87 88
  • Eurolines België: tel: +32-2-274 13 50

Met de ferry naar Zweden
Reis comfortabel naar Zweden met Stena Line of Scandlines. Er zijn 5 routes van Stena Line naar Zweden en Scandlines heeft niet alleen veel vertrekpunten om Zweden te bereiken, maar vaart ook zeer regelmatig. Combineer je Scandlines ticket nu ook direct met een ticket voor de Öresundbrug tussen Denemarken en Zweden. gemakkelijker en snel naar Zweden is hiermee gegarandeerd. Kijk hier voor meer informatie.

Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Zweden.

Foto: Janus Langhorn/imagebank.sweden.se
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn